Instagram Kullanılmayan eski hesap nasıl kapatılır?

Hockenheim

Başarılı
2016 ve 2018 yıllarından kalma hesaplarım var. Bunlara şu an erişimim yok. Ne mailleri ne de şifrelerini biliyorum. Kapatmanın bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin olduğunuza dair bir kanıt (fotoğraf, video) varsa kapattırabilirsiniz.

Nasıl mesela ismimin olması yeterli olur mu?

Sadece isim soy isim ile sildiremezsiniz. Ona kalırsa aynı isim soyisime sahip milyonlarca kişi var. Yüzünüzün gözüktüğü fotoğraf ve videolar varsa hesapta sildirme şansınız var.

Sadece isim soy isim ile sildiremezsiniz. Ona kalırsa aynı isim soyisime sahip milyonlarca kişi var. Yüzünüzün gözüktüğü fotoğraf ve videolar varsa hesapta sildirme şansınız var.
Daha önce bir hesabı kapattırmıştım yine kendi eski hesabımdı şikayet yoluyla form üzerinden. Sadece ismim vardı ama bunlarda olmuyor yok mudur başka yolu şikayet botu falan var mıdır?

Daha önce bir hesabı kapattırmıştım yine kendi eski hesabımdı şikayet yoluyla form üzerinden. Sadece ismim vardı ama bunlarda olmuyor yok mudur başka yolu şikayet botu falan var mıdır?

Bende aşırı detaylı bilmiyorum. Daha detaylı bilen biri cevap verse daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…