Kung Fu Panda 4 İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 393
Makaleler
5

Şimdiden belirtmekte fayda var: Kung Fu Panda 4 serinin en kötü filmi olmuş. Ancak bu film kötü demek değil. Film her ne kadar kendi potansiyelinin çok ama çok altında kalsa da halen çoğu animasyondan iyi bir durumda olduğunu düşünüyorum serinin dördüncü filminin. Ancak serinin devam filmlerinden çok da umutlu sayılmam. Nedenini incelemenin spoilerli bölümünde anlatacağım.…

Devamını Oku: Kung Fu Panda 4 İncelemesi
Kaynak: Techolay

Ben bugün gittim gayet güzel geldi bana.
tai lung ejderha savaşçı olmasını beklerdim. Tilki hiç hoşuma gitmedi. Ayrıca pou hiç çi kullanmadı filmde. O kadar çi ustası fakat fazla güçsüz işlemişler

Güç dengesi bozulmuş. Hiç alakasız karakterler hak etmedikleri güçlere sahip. Çıkacagını duyunca sevinmiştim ama bunu okuyunca izlemekten vazgeçtim.

Güç dengesi bozulmuş. Hiç alakasız karakterler hak etmedikleri güçlere sahip. Çıkacagını duyunca sevinmiştim ama bunu okuyunca izlemekten vazgeçtim.

Yorumu okuyunca hak verdim. Gerçekten serinin en kötü filmi olabilir. Özellikle bu serinin kötüsünü bayağı kötü yapmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…