Makaleler
20
Yer
Cordis Die
''LEGEND'' kuponu ile sepette indirim uygulayabilirsiniz. Minimum sepet tutarınızın 580 TL ve üzeri olması gerekmekte, farklı oyunları sepette birleştirip kupon o şekilde de kullanılabilir. Göze çarpan indirimler arasında AC Shadows değerlendirilebilir, Standart Sürüm alırsanız 585 TL'ye kadar düşüyor.

Daha fazla detay için:

"Legend" kuponu ile sepette indirim uygulayabilirsiniz. Minimum sepet tutarınızın 580 TL ve üzeri olması gerekmekte, farklı oyunları sepette birleştirip kupon o şekilde de kullanılabilir. Göze çarpan indirimler arasında Assassin's Creed Shadows değerlendirilebilir, Standart Sürüm alırsanız 585 TL'ye kadar düşüyor.

Daha fazla detay için:

Yani artıken azından eski oyunlarının satmadığını net bir şekilde düşünür oldum hocam. Kounu için de teşekkürler. Umarım gene üşengeçliğime yenip düşüp AC Revelations ve Broterhood'u almamızlık etmem :D

Yani artıken azından eski oyunlarının satmadığını net bir şekilde düşünür oldum hocam. Kounu için de teşekkürler. Umarım gene üşengeçliğime yenip düşüp AC Revelations ve Broterhood'u almamızlık etmem :D

Kanka Brotherhood önceden oynadım arkadaşımın hesabında Revelations alsam mı önerir misiniz?

1777452307890.webp