Hepsiburada Kuponu nasıl değerlendirilebilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Superuser do
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 173
Bütçe
3250 TL - 10.000 TL
Kuponu 3.250 TL sandım, .

RAM falan bulabilir misin, öyle indirimli falan sonra sarıdan satarsın, ya da mouse falan da hızlı gidiyor aslında. Ekipmanlar genelde hızlı gidiyor.
3250 TL zaten hocam.
Hocam RAM çok pahalı, likiditesi yüksek, az bir fire verebileceğim bir model öneriniz var mı?

3250 TL zaten hocam.
Hocam RAM çok pahalı, likiditesi yüksek, az bir fire verebileceğim bir model öneriniz var mı?

3250 TL nasıl tanımlamışlar hocam, alt limit falan var mı? Dümdüz 3250TL verdiler yani. Hepsiburada'dan beklemezdim çok ondan şaşırdım hani Amazon falan olsa.

Evet RAM olarak Patriot Viper'lar vardı 10 civarına ama bütçede 10k yazdığı için RAM dedim yani, yoksa bana kalsa ekipman alırdım klavye/mouse en azından 500 600 ucuza giderdi.

Alt limit yok, bir ürün aldım. Sonrasında hemen indirime girince fiyat farkını istedim, onlar da kupon olarak tanımlayabiliriz dediler, ben de kabul ettim.

Evet RAM olarak Patriot Viper'lar vardı 10 civarına ama bütçede 10k yazdığı için RAM dedim yani, yoksa bana kalsa ekipman alırdım klavye/mouse en azından 500 600 ucuza giderdi.
Maalesef ki istediğim klavye, mouse, kulaklığa sahibim hocam. Yine de öneriniz varsa, dinlerim.

Maalesef ki istediğim klavye, mouse, kulaklığa sahibim hocam. Yine de öneriniz varsa, dinlerim.

Nakite çevirmek istediğiniz için söyledim hocam; sarı site de satış yapıyorsanız ekipmanlar çok hızlı satılıyor, 500-600 fiyat kırarak.

Spesifik model örnekleriniz var mı?

Yani direkt şu ürün diyemem ama 3K civarına güzel manyetik klavyeler vardır Hepsiburada'da. Ajazz'ın, Aula'nın mouse olarak da yine 3950, 3395 sensörlü fareler bulunur; wraithtekileri oraya da koyuyorlar. Sarıya koyunca yine satılıyor, az bir şey fiyat kırınca.

@SuperUser, illa nakite çevirecekseniz böyle yapın ama elinizde eskiyen bir şey vardır, ekipman vs. onu değişin, sizdekini satın mesela, o da mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…