Arkadaşlar, önceki yıllarda matematik yapamadığım için kurşun kalem kullanmam sıkıntı olmuyordu. İşaretleyip geçiyordum. Fakat şimdi matematikten epey soru işaretliyorum. 0.9 uçlu kalem kullanıyorum. Kurşun kalem kullanınca hemen ucu eriyor, sürekli açmam gerekiyor. Nasıl daha rahat kullanırım kurşun kalemi?
Kalem bu hale geldi daha yeni başlamıştım kullanmaya.
Sınavda kurşun ile yazarsınız. Normal denemenizi yaparken uçlu kullanın. Sınav 2 saat civarı ama hazırlığı sene boyu. Sene boyu rahat edin işte. Lazım olunca 2 saat uğraşırsınız kurşunla, sonra işiniz olmaz daha.
Kurşun kalemde tek bilmeniz gereken numara ince yazmak istiyorsanız belli bir satırdan sonra kurşun kalemi elinizde biraz çevirmeniz lazım ucunun diğer tarafını kullanmak adına. Benim başka tüyom yok bu konuda.
Sınavdan önce uçlu kullanmanın bir eksisi olmuyor normal dersini çalışırken en rahat ettiğin seni aksatmayacak bir kalem kullan, deneme sınavında da verilen kurşun kalemi kullan zaten fazla bir yetenek gerektirmiyor bir kere ucunu açıp çok bastırmadan yapman yeterli.
Kalemden beklentin nedir acaba? 2 tane sayı yazacaksın. Sınavda verecekleri kalem çürük bir şey olacak, elimdekiyle yazmaya alış, zaten bol alan var, büyük yazsan da sorun olmaz.