Sıla Becerikli Katılım 29 Mart 2026 Mesajlar 167 Beğeniler 141 Yer İzmir Bugün 16:39 #11 Testo Unit dedi: 2 kalem veriliyor. 2'sinin iki tarafınıda açarsan 4 tane kalemin olmuş oluyor. Sürekli açacakla uğraşmak zorunda kalmazsın böylece. Genişletmek için tıkla... Hayır lütfen kurşun kalemlerin arkasını açmayın. Nefret ederim bundan.
Testo Unit dedi: 2 kalem veriliyor. 2'sinin iki tarafınıda açarsan 4 tane kalemin olmuş oluyor. Sürekli açacakla uğraşmak zorunda kalmazsın böylece. Genişletmek için tıkla... Hayır lütfen kurşun kalemlerin arkasını açmayın. Nefret ederim bundan.
Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 490 Beğeniler 247 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 16:39 #12 Tamamen eriyene kadar devam. MSÜ'yü tek kalemle çözmüştüm. (Neden bende bilmiyorum.)
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.529 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.898 Bugün 16:40 #13 Sıla dedi: Hayır lütfen kurşun kalemlerin arkasını açmayın. Nefret ederim bundan. Genişletmek için tıkla... TYT kurtlar sofrasıdır. 10sn'lik bir kazanç bir soruya bedel olabilir.
Sıla dedi: Hayır lütfen kurşun kalemlerin arkasını açmayın. Nefret ederim bundan. Genişletmek için tıkla... TYT kurtlar sofrasıdır. 10sn'lik bir kazanç bir soruya bedel olabilir.
Sıla Becerikli Katılım 29 Mart 2026 Mesajlar 167 Beğeniler 141 Yer İzmir Bugün 16:44 #14 Testo Unit dedi: TYT kurtlar sofrasıdır. 10sn'lik bir kazanç bir soruya bedel olabilir. Genişletmek için tıkla... Hiçbir rekabet beni takıntılarımdan vazgeçirtemez!
Testo Unit dedi: TYT kurtlar sofrasıdır. 10sn'lik bir kazanç bir soruya bedel olabilir. Genişletmek için tıkla... Hiçbir rekabet beni takıntılarımdan vazgeçirtemez!
KS KS Winner Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.198 Çözümler 2 Beğeniler 1.412 Bugün 16:58 #15 Vavien. dedi: Ucu "eriyor" ise daha sert uç kullanırsınız. Bu olay yüzyıllardır var. Sayfa evinizi kundaklamadı. Bu kadar sert kullanmanıza gerek yok. Kalemleri ortadan kırıp 8 uç sahibi olmak. Genişletmek için tıkla... 0.9 kullanıyorum.
Vavien. dedi: Ucu "eriyor" ise daha sert uç kullanırsınız. Bu olay yüzyıllardır var. Sayfa evinizi kundaklamadı. Bu kadar sert kullanmanıza gerek yok. Kalemleri ortadan kırıp 8 uç sahibi olmak. Genişletmek için tıkla... 0.9 kullanıyorum.
Loutermilch Başarılı Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 1.267 Beğeniler 1.200 Bugün 17:44 #16 Verilen iki kalemi de ortadan kırıp her yanını açarsan 8 tane kalemin olur. Yasak mı bilmiyorum ama.
Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 490 Beğeniler 247 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 17:47 #17 Loutermilch dedi: Verilen iki kalemi de ortadan kırıp her yanını açarsan 8 tane kalemin olur. Yasak mı bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Her derse 2 kalem güzel fikirmiş bu.
Loutermilch dedi: Verilen iki kalemi de ortadan kırıp her yanını açarsan 8 tane kalemin olur. Yasak mı bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Her derse 2 kalem güzel fikirmiş bu.
KS KS Winner Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.198 Çözümler 2 Beğeniler 1.412 Bugün 17:48 #18 Loutermilch dedi: Verilen iki kalemi de ortadan kırıp her yanını açarsan 8 tane kalemin olur. Yasak mı bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Kuvvetim yok o kadar.
Loutermilch dedi: Verilen iki kalemi de ortadan kırıp her yanını açarsan 8 tane kalemin olur. Yasak mı bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Kuvvetim yok o kadar.
Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 490 Beğeniler 247 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 17:50 #19 Winner dedi: Kuvvetim yok o kadar. Genişletmek için tıkla... Soruları görünce o kuvvetle masa bile kırılır.
Winner dedi: Kuvvetim yok o kadar. Genişletmek için tıkla... Soruları görünce o kuvvetle masa bile kırılır.
Loutermilch Başarılı Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 1.267 Beğeniler 1.200 Bugün 17:51 #20 Winner dedi: Kuvvetim yok o kadar. Genişletmek için tıkla... ÖSYM kalemleri çok dandik hocam şimdi denedim, elimle azıcık yoklayınca bile çatırdıyor.
Winner dedi: Kuvvetim yok o kadar. Genişletmek için tıkla... ÖSYM kalemleri çok dandik hocam şimdi denedim, elimle azıcık yoklayınca bile çatırdıyor.