"Kuruluşunuzun etkinleştirme sunucusuna bağlanamadığımız için Windows'u bu cihazda etkinleştiremiyoruz" hatası

baysigma

Becerikli
Yer
Grove Street
Merhaba, reviOS kullanıyorum. Windows Update ve Windows güvenlik duvarını devre dışı bırakıp oyunlarda yüksek FPS almanızı sağlıyor. O kadar Windows 10 anahtarı satın aldım fakat etkinleştiremiyorum bu hatadan dolayı. O yüzden alta Windows etkinleştir yazısı çıkıyor, bu da sinirimi bozuyor ve bilgisayarı kişiselleştiremiyorum. Ne yapmam lazım?

Merhaba, reviOS kullanıyorum. Windows Update ve Windows güvenlik duvarını devre dışı bırakıp oyunlarda yüksek FPS almanızı sağlıyor. O kadar Windows 10 anahtarı satın aldım fakat etkinleştiremiyorum bu hatadan dolayı. O yüzden alta Windows etkinleştir yazısı çıkıyor, bu da sinirimi bozuyor ve bilgisayarı kişiselleştiremiyorum. Ne yapmam lazım?

GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: A Windows and Office activator using HWID / Ohook / KMS38 / Online KMS activation methods, with a focus on open-source code and fewer antivirus detections. HWID aktifleştirme dene bakalım, eğer bu da çalışmazsa indirdiğin ISO'da bir sorun vardır.

Artı -1 Eksi
Tamam hocam bekleyin.

Bilgisayarınızı yeniden başlatıp deneyin.

Sonrasında aynı komudu yine PowerShell'e yazıp 5'e tıklayın ve çıktıyı atın.
1720692096586.webp

Bilgisayarınızı yeniden başlatıp deneyin.

Sonrasında aynı komudu yine PowerShell'e yazıp 5'e tıklayın ve çıktıyı atın.

Buyurun hocam.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt