Ben bu yorumu bir müşteri olarak değil, trafikte aktif olarak 13 yıldır motosiklet süren biri olarak yapıyorum;
Benim sorunum önceden arabalarlaydı, ama şuan arabalarla hiçbir sorunum olmadığı gibi resmen onlara acıyorum. Motokuryelerin istisnasız "karşılaştığım" tamamı canavar gibi sürüyor, ölmek için sürüyorlar. Düz yolda aynaya bakmadan gidemez oldum, arabaların sağlarından sollarından fırlarlar, mahallelerde hız yaparlar, trafik kuralları denen şey bunlar için yoktur, günlük para alanlar hayatta kırmızı ışık dinlemez, en ufak olayda inip saldırırlar millete.
Bir de kurallara uymaları, daha sert düzenlemeler gelmesi gerektiğinde hep aynı şeyi söylüyorlar; "Yemeğiniz bir saatte gelir o zaman." hadi oradan be! Bir tanesi bile yemeğin düzgün şekilde veya sıcak gelmesini umursamaz ki o gün kaç paket atıp kaç bonus yakaladığına bakıyorlar.
İşini illa düzgün yapan vardır ama çok yüksek bir çoğunluk yüzünden trafikte gördüğümüz saygıyı kaybettik, insan motorcu görünce bile küplere biniyor, sıkıştırılıyoruz.