Detaylar
Kim cevapladı?Yakınınızda veteriner var ise arayıp görüşün, muhtemelen kuşu görmek isteyecektir.
Topallama var mı? Yürümesinde bir şey var mı? Veterinerler bakmıyor kuşlara ben de götürdüm bakmadı en son veteriner bakmıştı.
Bacağını geri verdi ne demek? Kuşlara düşmeyle bir şey olmaz kolay kolay. Yürüyüşünde sıkıntı yoksa dert etme.
Bizim kuşlar bazen 2 metreden aşağı düşüyorlar duvar köşelerine çarpıp.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Hayvanın tek yeteneği ekmek yiyip uçmak nasıl düşüyor anlamadım. Bi veterinere götürün ama dikkatli olun kırık olmasa bile röntgen falan diyip para koparabilir.
Hayvanın tek yeteneği ekmek yiyip uçmak nasıl düşüyor anlamadım. Bir veterinere götürün ama dikkatli olun kırık olmasa bile röntgen falan deyip para koparabilir.
Bacağını geri verdi ne demek? Kuşlara düşmeyle bir şey olmaz kolay kolay. Yürüyüşünde sıkıntı yoksa dert etme.
Topallama var mı? Yürümesinde bir şey var mı? Veterinerler bakmıyor kuşlara ben de götürdüm bakmadı en son veteriner bakmıştı.
Yakınınızda veteriner var ise arayıp görüşün, muhtemelen kuşu görmek isteyecektir.
Sağ olun yardımlarınız için, kuşum iyileşti şu an uyuyor.
Ne yaptınız, ne oldu da iyileşti? Paylaşır mısınız?
Ne yaptınız, ne oldu da iyileşti? Paylaşır mısınız?
Sıcak bir yerde tuttum biraz yem yedirdim su içirdim kendine geldi ilk defa böyle bir şey olunca ne yapacağımı bilemeyip panikle konu açtım.
BugraBoey
Uzman
Bacaklarına darbe aldıklarında bacaklarını vücutlarına doğru çekiyorlar konu sahibi bunu belirtmek istemiş sanırım.Bacağını geri verdi ne demek? Kuşlara düşmeyle bir şey olmaz kolay kolay. Yürüyüşünde sıkıntı yoksa dert etme.