DarthGorsoy 5 Seçkin Objektif Zanaatkârı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 6.482 Makaleler 51 Çözümler 45 Beğeniler 11.365 Yer TR 11 Mart 2026 #1
O OnurSSRS Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 109 Beğeniler 17 11 Mart 2026 #2 Elinize sağlık! Harika görüntüler. Renk ayarlarını ve düzenlemelerini verir misiniz?
KS KS DarthGorsoy 5 Seçkin Objektif Zanaatkârı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 6.482 Makaleler 51 Çözümler 45 Beğeniler 11.365 Yer TR 11 Mart 2026 #3 OnurSSRS dedi: Elinize sağlık! Harika görüntüler. Renk ayarlarını ve düzenlemelerini verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam düzenlemeler epey karışık. Genel düzenlemeler ayrı, bir de bir ton maske ve gürültü giderme, keskinleştirme vs. var. Sonrasında isterseniz görselin ham halini ekleyip altına maskeleri vs. atarım.
OnurSSRS dedi: Elinize sağlık! Harika görüntüler. Renk ayarlarını ve düzenlemelerini verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam düzenlemeler epey karışık. Genel düzenlemeler ayrı, bir de bir ton maske ve gürültü giderme, keskinleştirme vs. var. Sonrasında isterseniz görselin ham halini ekleyip altına maskeleri vs. atarım.
EDCrasher 65 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 515 Çözümler 3 Beğeniler 302 Yer Batman 6 Nisan 2026 #4 Ham halini de ekleyebilirsiniz? Açıkçası düzenlenmiş hali ve orijinali arasında kayda değer bir fark olup olmadığını merak ettim.
Ham halini de ekleyebilirsiniz? Açıkçası düzenlenmiş hali ve orijinali arasında kayda değer bir fark olup olmadığını merak ettim.
KS KS DarthGorsoy 5 Seçkin Objektif Zanaatkârı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 6.482 Makaleler 51 Çözümler 45 Beğeniler 11.365 Yer TR 6 Nisan 2026 #5 EDCrasher dedi: Ham halini de ekleyebilirsiniz? Açıkçası düzenlenmiş hali ve orijinali arasında kayda değer bir fark olup olmadığını merak ettim. Genişletmek için tıkla...
EDCrasher dedi: Ham halini de ekleyebilirsiniz? Açıkçası düzenlenmiş hali ve orijinali arasında kayda değer bir fark olup olmadığını merak ettim. Genişletmek için tıkla...