DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.956 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.206 Yer TR 11 Mart 2026 #1
O OnurSSRS Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 109 Beğeniler 17 11 Mart 2026 #2 Elinize sağlık! Harika görüntüler. Renk ayarlarını ve düzenlemelerini verir misiniz?
KS KS DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.956 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.206 Yer TR 11 Mart 2026 #3 OnurSSRS dedi: Elinize sağlık! Harika görüntüler. Renk ayarlarını ve düzenlemelerini verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam düzenlemeler epey karışık. Genel düzenlemeler ayrı, bir de bir ton maske ve gürültü giderme, keskinleştirme vs. var. Sonrasında isterseniz görselin ham halini ekleyip altına maskeleri vs. atarım.
OnurSSRS dedi: Elinize sağlık! Harika görüntüler. Renk ayarlarını ve düzenlemelerini verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam düzenlemeler epey karışık. Genel düzenlemeler ayrı, bir de bir ton maske ve gürültü giderme, keskinleştirme vs. var. Sonrasında isterseniz görselin ham halini ekleyip altına maskeleri vs. atarım.
EDCrasher Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 319 Çözümler 2 Beğeniler 188 Yer Batman 6 Nisan 2026 #4 Ham halini de ekleyebilirsiniz? Açıkçası düzenlenmiş hali ve orijinali arasında kayda değer bir fark olup olmadığını merak ettim.
Ham halini de ekleyebilirsiniz? Açıkçası düzenlenmiş hali ve orijinali arasında kayda değer bir fark olup olmadığını merak ettim.
KS KS DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.956 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.206 Yer TR 6 Nisan 2026 #5 EDCrasher dedi: Ham halini de ekleyebilirsiniz? Açıkçası düzenlenmiş hali ve orijinali arasında kayda değer bir fark olup olmadığını merak ettim. Genişletmek için tıkla...
EDCrasher dedi: Ham halini de ekleyebilirsiniz? Açıkçası düzenlenmiş hali ve orijinali arasında kayda değer bir fark olup olmadığını merak ettim. Genişletmek için tıkla...