Kuşadası'nda Gece Düşük Işık Testi | Fujifilm X-S20 ve Viltrox 56mm F1.7

DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Bu ikiliyi sonunda sahada test etme fırsatı buldum. Gece yarısı, Kuşadası'nda tripod kullanmadan sadece elde çekim yaparak bir şeyler çıkarttım. Fujifilm'in 7.0 stopa kadar çıkan 5-eksenli görüntü sabitleme sistemi sayesinde, hiçbir OIS/IS bulunmayan prime 56mm F1.7 lensle 1/4 ve 1/5 sn civarında pozlamaları hiç titreme olmadan elde etmeyi başardım. Fotoğraflar 500 - 1600 ISO arasında F1.7 - 56mm'de çekildi. @Arlecchino

Dinamik aralık ve renkler çok hoş hocam elinize sağlık. Xtrans güzel iş çıkartıyor. Bugün şans eseri fazla uyguna A7R2 aldım, biraz şüpheliyim fakat uygulama üzerinden aldım bakalım elime gelirse deneyeceğim. Görüntü sabitleme gerçekten çok büyük nimet; A7 ile düşük ışıkta elde çekim aşırı zor.

Sonuçları paylaşırsanız hocam, umarım saglam gelir.

Sonuçları paylaşırsanız hocam, umarım saglam gelir.

Gelirse düzgün lens almayı düşünüyorum kit lens ile eski manuel lensi satıp FE 50mm mi alsam. Yüksek çözünürlüklü olduğu için bazı lensler tam olarak keskin görsel vermiyormuş araştırmak lazım sanırım.

Çok güzel, keşke atatürk tepesine çıkıp foto alsaydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…