Kutsalkitap.org sitesi güvenilir mi?

Makaleler
5
Bu yaz İncil okumayı düşünüyorum. Bedava İncil veren bir site gördüm. Talepte bulunuyormuşsunuz ve adresinize ücretsiz bir şekilde gönderiliyormuş. Bu nasıl olabiliyor? Bunlara para nereden geliyor da ücretsiz herkese gönderim yapabiliyorlar? Güvenilir mi?

Yanıtlarınızı bekliyorum.

Alışveriş konusunda güvenilir hocam fakat bilgilerinizi ne kadar güvenli korurlar bende emin değilim. Ücretsiz kitap gönderiyorlar o doğru onu biliyorum.

Öyle bir siteye rastlamadım. Cami hocasına sorun, belki ücretsiz verebilir.
Alıntıladığım mesaj mı silindi acaba? Sanki birisi yazmıştı "Bunun gibi ücretsiz kur-an veren site var mı" diye.

İncil aldıktan sonra whatsapptan darlıyorlarmış öyle duydum ama onun haricinde güvenilir diyorlar.

İstediklerini gönderirler. Hatta ek kitaplar da gönderiyorlar. Ben benzer bir siteden incil ve tevrat almıştım yanında 5 tane daha ufak tefek kitaplar da yollamışlardı. Ama ara sıra da şu kiliseden arıyoruz bu kiliseden arıyoruz tanışmak isteriz görüşmek isteriz davetlimiz olun diye arıyorlar sürekli. Takmam takılmam dersen sorun yaşamazsın.

@Hermione Jean Granger, bilgilerin sıkıntı olduğunu söylemişler. Abartı bir bilgi istemiyorlarsa takma. Zaten bilgilerin herkesin eriştiği internet siteleri ve USB belleklerde. Devlet korumuyorken bunlar hiç umursamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…