• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Kutu ve faturası olmayan arızalı Samsung 25W adaptör garantiye nasıl gönderilir?

megatronn

Üstün
Yer
Vice City
Merhaba. Yaklaşık bir sene önce Vatan Bilgisayar'dan Samsung EP-T2510N Type-C 25W isimli şarj adaptörünü aldım. Babam kullandı bir süre ve kablosunda biraz deforme olmuştu, yani içindeki beyaz katman görünüyordu.

Yaklaşık bir hafta önce tablet şarjdayken alarm kurmak istediğimde tabletin şarj olmadığını fark ettim. İlk başta sorunu kabloda sandım ama başka bir kablo denediğimde yine olmadı. Ancak nasıl olduysa 2-3 saat sonra kendiliğinden düzelmişti. Ta ki dün akşama kadar.

Dün akşam tableti yine şarja taktım, şarjı %1 idi. Şarj alıyor animasyonu çıktı, yani ilk başta şarj aldı. Sabah kalktığımda şarjım %15'ti. Yani ilk başta şarj etmiş ama sonra şarjı kesmiş. Şu an 4-5 farklı kablo ve farklı cihazla denedim ama hâlâ çalışmıyor.

Annem kutusunu ve faturasını atmış. O yüzden garantiye gönderemeyeceğimi düşünüyorum ama yine de sormak istedim. Kutu ve fatura olmadan garantiye gönderebilir miyim? Gönderemezsem 850 TL'lik adaptörün çöp olmasını istemiyorum, ne yapabilirim?

Faturasız ürünü garantiye gönderemezsiniz, Vatan Bilgisayar'dan faturayı rica edebilirsiniz.

Fatura numarasını bilmiyorsa gidip sorması gerek.
Sipariş geçmişinde çıkabiliyor fatura direkt.

6 ay önce aldığım laptop için fatura indirebiliyorum. Vatan'da da böyle mi bilmiyorum tabii.

@Veira, Konu sahibinin aldığı mağaza Vatan Bilgisayar olduğu için Vatan Bilgisayar hakkında konuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…