SouLx27 Başarılı Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 39 Çözümler 1 Beğeniler 9 Yer İstanbul 26 Mart 2026 #11 deniz745 dedi: 10/6 Genişletmek için tıkla... Kütüphane mi profil mi hocam.
D deniz745 Uzman Katılım 30 Eylül 2025 Mesajlar 1.132 Çözümler 1 Beğeniler 647 26 Mart 2026 #12 SouLx27 dedi: Kütüphane mi profil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Profil.
Egee Başarılı Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 166 Beğeniler 33 26 Mart 2026 #13 SouLx27 dedi: Yani ortalama gibi. 7/10 Benimki nasıl? Steam Topluluğu :: SouL steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu öne çıkan oyunları nasıl yapıyorsun bende yok öyle bir şey Dosya Ekleri ödül.webp 273,6 KB · Görüntüleme: 33
SouLx27 dedi: Yani ortalama gibi. 7/10 Benimki nasıl? Steam Topluluğu :: SouL steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu öne çıkan oyunları nasıl yapıyorsun bende yok öyle bir şey
Emirr Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 145 Beğeniler 61 26 Mart 2026 #14 Egee dedi: Hocam bu öne çıkan oyunları nasıl yapıyorsun bende yok öyle bir şey Genişletmek için tıkla... Oyun koleksiyoncusunu seçip yapabilirsin. Daha fazla satır istiyorsan da puan mağazasından alman lazım.
Egee dedi: Hocam bu öne çıkan oyunları nasıl yapıyorsun bende yok öyle bir şey Genişletmek için tıkla... Oyun koleksiyoncusunu seçip yapabilirsin. Daha fazla satır istiyorsan da puan mağazasından alman lazım.
Egee Başarılı Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 166 Beğeniler 33 26 Mart 2026 #15 Emirr dedi: Oyun koleksiyoncusunu seçip yapabilirsin. Daha fazla satır istiyorsan da puan mağazasından alman lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Emirr dedi: Oyun koleksiyoncusunu seçip yapabilirsin. Daha fazla satır istiyorsan da puan mağazasından alman lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
KS KS Stormweaver Uzman Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 791 Çözümler 4 Beğeniler 565 Yer Ankara 26 Mart 2026 #16 Emre Human dedi: The Last Of Us serisi de olsa varya efsane bir kütüphane olur muş. Böyle çok oyun olan kütüphanelerde gözüm dev oyunları arıyor. Profil de falan da çok güzel duruyor oyun içi kareleri zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. SouLx27 dedi: Yani ortalama gibi. 7/10 Benimki nasıl? Steam Topluluğu :: SouL steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Güzel hocam 8-9 veririm ben Özellikle Expedition 33 olması
Emre Human dedi: The Last Of Us serisi de olsa varya efsane bir kütüphane olur muş. Böyle çok oyun olan kütüphanelerde gözüm dev oyunları arıyor. Profil de falan da çok güzel duruyor oyun içi kareleri zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. SouLx27 dedi: Yani ortalama gibi. 7/10 Benimki nasıl? Steam Topluluğu :: SouL steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Güzel hocam 8-9 veririm ben Özellikle Expedition 33 olması
Lotus Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 604 Çözümler 7 Beğeniler 351 Yer Georgia Martvili 26 Mart 2026 #17 Stormweaver dedi: Vallahi hocam, çok beğendim. Ayrıca CS envanteriniz gerçekten çok iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, yılların emeği diyebilirim.
Stormweaver dedi: Vallahi hocam, çok beğendim. Ayrıca CS envanteriniz gerçekten çok iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, yılların emeği diyebilirim.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.694 Çözümler 9 Beğeniler 2.656 Yer KKTC | Gazimağusa 11 Mayıs 2026 #18 Stormweaver dedi: Profilde ne gibi bir eksi var 2014 beri aynısını kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Örnek bu tarz bir şey yapabilirsiniz. Benim profilim. Giriş Yapın steamcommunity.com
Stormweaver dedi: Profilde ne gibi bir eksi var 2014 beri aynısını kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Örnek bu tarz bir şey yapabilirsiniz. Benim profilim. Giriş Yapın steamcommunity.com