Picky Uzman Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 941 Çözümler 1 Beğeniler 496 9 Şubat 2026 #1 Arkadaşlar aşağıda kütüphanem var. Sistemimde yaşadığım shutter sorununun kaynağını tespit edebilmem amacıyla optimizasyon konusunda sorunsuz denilebilecek bir oyun kurmam lazım. Aşağıda optimizasyon konusunda bana önerebileceğiniz bir oyun var mı?
Arkadaşlar aşağıda kütüphanem var. Sistemimde yaşadığım shutter sorununun kaynağını tespit edebilmem amacıyla optimizasyon konusunda sorunsuz denilebilecek bir oyun kurmam lazım. Aşağıda optimizasyon konusunda bana önerebileceğiniz bir oyun var mı?
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.047 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.632 9 Şubat 2026 #2 Stardew Valley, ancak onunla düzgün test yapabileceğinizi sanmıyorum. Mafia 1 Definitive bakılabilir, ben oynarken problem çekmemiştim.
Stardew Valley, ancak onunla düzgün test yapabileceğinizi sanmıyorum. Mafia 1 Definitive bakılabilir, ben oynarken problem çekmemiştim.
Akif Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.979 Çözümler 8 Beğeniler 2.386 9 Şubat 2026 #3 Direkt GTA V Legacy derim.
KS KS Picky Uzman Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 941 Çözümler 1 Beğeniler 496 9 Şubat 2026 #4 talongod dedi: Stardew Valley, ancak onunla düzgün test yapabileceğinizi sanmıyorum. Mafia 1 Definitive bakılabilir, ben oynarken problem çekmemiştim. Genişletmek için tıkla... Daha önce oynamıştım hocam Definitive Edition'u. Tam ekran ile alakalı bir sıkıntısı vardı sanki oyunun. Akif dedi: Direkt GTA V Legacy derim. Genişletmek için tıkla... İndirip deneyeyim hocam.
talongod dedi: Stardew Valley, ancak onunla düzgün test yapabileceğinizi sanmıyorum. Mafia 1 Definitive bakılabilir, ben oynarken problem çekmemiştim. Genişletmek için tıkla... Daha önce oynamıştım hocam Definitive Edition'u. Tam ekran ile alakalı bir sıkıntısı vardı sanki oyunun. Akif dedi: Direkt GTA V Legacy derim. Genişletmek için tıkla... İndirip deneyeyim hocam.