KuyhAa güvenilir mi?

anonymuss0

Uzman
FitGirl'de olmayan bir güncelleme için CS RIN RU sitesinden kuyhAa isimli birinin Forza Horizon 6 güncellemesini gördüm. Reddit'te bilindik bir şey olduğunu gördüm. Kullanan var mı? Güvenli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Copygameworld sitesine baktınız mı? Dediğiniz şahısı hiç duymadım. CS. Rin'de oyunun konusunda, yorumlar kısmında Update linki yok mu, genelde oraya upload ediyorlar.

Ya asıl sorun şu; FH6 fitgirl'den indirdim, Elamigos güncellemelerini ve online fix yaptım. Eskiden problemsiz çalışıyordu ama artık online bağlanılamıyor ve oyun 3-4 dakika sonra çöküyor. Bu sorunu şu Reddit postunda gördüm.
[URL unfurl="true"]https://www.reddit.com/r/FitGirlRepack/s/nwfrDEYJJk[/URL]

Dediğiniz şahsı cs.rin.ru'da aradım (hesabım var) kişinin mesaj sayısı 230-240 civarında.
Cs.rin.ru sitesinde yaptığı bir sürü repack var. Cs.rin.ru'da bulunan birisi genelde güvenilir oluyor, mesaj sayısı yüksek olan ve tanınan kişilere güveniyorum. Mesaj sayısı yüksek olan aktif kişiler genelde güvenilir oluyor. Tedbiri elden bırakmayın, kullanacaksanız Update'i indirip antivirüs ile taratın.

Malwarebytes ile taratsam olur mu?

Malwarebytes, Kaspersky iş görecektir.

ZIP'i ayıklayıp tarattım bir şey çıkmadı.

Bu klasörde virüs çıkmadı ama güncellemeyi yapınca, ayıklayınca her neyse farklı bir sonuç çıkabilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…