Kuyruk sokumu ağrısı için minder önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inters0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 122

inters0

Uzman
Merhabalar, iki gün önce dışarıda asfalttayken buzdan dolayı dengemi kaybedip tersime doğru yere düştüm. Düştüğüm bölgenin kuyruk sokumu ya da biraz daha yukarısı olduğunu hatırlıyorum (o bölge).

Şu anda aşırı bir ağrım yok. Gündelik hayatta hafif bir ağrı oluyor. Sadece sert zemine oturup kuyruk sokumuna doğru ağırlığımı verdiğimde ağrı artıyor ve batma hissi oluşuyor.

Faydası olması açısından; hem rahatlatması hem de eğer (olduğunu düşünmüyorum, olsaydı belli olurdu bence) kırık ya da çıkık varsa, o bölgenin kaynama sürecinde düzgün kaynamasına yardımcı olması için oturma simidi almayı düşünüyorum. Şu anda iki model arasında kaldım. Birisi biraz daha çıkıntılı ve yükseltili, diğeri ise daha düz.

Yükseltili olan (siyah) model hem biraz daha iyi kavrıyormuş gibi geliyor hem de konforsuz olabilir diye düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz? Özellikle tecrübesi olan kişiler yazarsa sevinirim. Yorum paylaşan arkadaşlar lütfen detay versin. Kimisi benim gibi düşmüştür, kimisi keyfi olarak almıştır. Sonuçta farklı durumlar.

Merhaba bir medikalci olarak cevap vermek istedim.
Bahsettiğin kuyruk sokumu rahatsızlığı için visko coccyx minder dediğimiz yastığı tercih etmen senin için ideal olacaktır.
Ama dediğim gibi visko olmasına dikkat et sünger olursa canını daha fazla yakıcaktır.
Şimiden geçmiş olsun.

Teşekkür ederim. Sizce bunlardan birisi iyimi? Dediklerinize girermi?

Ve arkası U şeklinde açık olanmı mantıklı? Biraz daha düz modelmi yoksa kavisli modelmi daha iyi olabilir? Örnek bir ürün atabilirseniz çok sevinirim

Son düzenleme:
Omurga kısmı açık olacak orta kısmı biraz çıkıntı olursa iyi olur attığınız modeller uygun detay çok fark etmiyor visco şartı dışında fiyata bakmanız sizin için daha mantıklı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…