Kuzuların Sessizliği Neden Efsane?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 609
Makaleler
5

“Neden Efsane” serisi sinema tarihine adını altın harflerle yazdırmış pek çok film ve diziyi gerek filmde yer alan metaforlar ve alegorik anlatımlar açısından gerekse filmi daha başarılı yaptığına inandığım teknik açılardan inceleyip, bu yanlarını açıklamayı hedefleyen bir makale ve video serisidir. En vurucu bilgiyi öne almak istiyorum çünkü daha sonradan anlattıklarımı sadece bu bilgi ışığında…

Devamını Oku: Kuzuların Sessizliği Neden Efsane?
Kaynak: Techolay

İzlemedim, ama mutlaka izleyeceğim.

Bu film ilk çıktığı zaman ben ilkokula gidiyordum. Tabii o zamanlar her yerde bilgisayar her siteden film izleme gibi bir olay daha yoktu. Liseye gitmeye başladığımda bu olaylar yayılmaya başlamıştı. Filmi zaten izleyenler bilir. Her anı dolu dolu acaba bir sonraki sahnede ne olacak merakıyla ilerliyor. Ayrıca o zamanlar önüne gelen film artisti olmadığı için Anthony Hopkins ve Jodie Foster tanınmış ve iyi oyunculardı. Konusuyla da bütünleşince izlenecek devasa bir eser ortaya çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen şişirilmiş bir balon. Tek aklımda kalan sahne Hannibal Lecter'ın ağzıyla hıdıdıdıdıdı yaptığı sahne.

Film/Dizi incelemeleri falan da gelecek gibi duruyor artık foruma. Kim düşündü ve yapıyorsa ellerine sağlık.

Çok iyi bir film bu arada.

Filmograf kanalının sahibi gördüğüm kadarıyla ekibimizde. En başından beri destekçimiz olduğunu görüyordum fakat şimdi burada makale/inceleme içerikleriyle daha da hoş bir ambiyans sağlıyor. Daha nice bu tür farklı içerikler gün geçtikçe sizlerle olacak, kaçırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…