Winner 76

Üstün
Böyle bir şey duydum. 20.01'de giriş yapsak bile mesaj gidiyormuş. Doğru mu bu? İlk defa yurtta kalacağım. Askerlik gibi gelmeye başladı.

Yurt zaten bir nevi askerliktir. Yediğiniz içtiğiniz bellidir. Giriş çıkış saatleri bellidir. Odalardaki sayılar bellidir. Son giriş 23.00'te olur. Bazı yurtlarda aileye bilgi verilir. Bazı yurtlarda da bu durum katı değildir tolerans gösterilir.

Saat 23.00 dan sonra gitmezsen ailene mesaj gelir yurt yönetimi ile sıkıntı yaşarsın. Fakat eğer gsb biz uygulamasından izin alırsan ailene mesaj gitmez ve yurda girersin istediğin gibi. İzinler sanırım ya 21.00 ya da 22.00 gibi kapanıyordu. O günü dışarıda geçireceksen çok ertelemeden iznini al.

Saat 23.00 dan sonra gitmezsen ailene mesaj gelir yurt yönetimi ile sıkıntı yaşarsın. Fakat eğer gsb biz uygulamasından izin alırsan ailene mesaj gitmez ve yurda girersin istediğin gibi. İzinler sanırım ya 21.00 ya da 22.00 gibi kapanıyordu. O günü dışarıda geçireceksen çok ertelemeden iznini al.
Buna ek olarak, diyelim okulda hala ders çalışıyorsun (kütüphaneler 00.00'a kadar açık kalabiliyor sınav dönemlerinde), yurdun numarasından arayıp sebebini söyleyerek geç geleceğini belirtebilirsin. Ben hep öyle yapıyordum.