KYK Yurt sonuçları neden açıklanmıyor?

Unlishimaide 37

Başarılı
Yer
Başkent
Haftaya bugün üniversite başlıyor ama ne hikmetse yurt açıklanmıyor inatla...
Eğer çıkmazsa bir çare bakmak gerek; insanların elini ayağına dolaştırmaktan zevk mi alıyorlar?

1 haftada ev veya özel yurt bulup hem taşınıp hem işleri nasıl yapacağız mesela, bunları da düşünmüyorlar sanırım.

Sözde sonuçlar belliymiş, ama açıklamak için bekliyorlarmış. Neyi bekliyorlar anlamadım. Bu yıl yurt sistemlerine ne yaptılarsa yurtlar üniversitelerin başlangıç günü açılıyor. Ben geçen yıl üniversiteye girmiştim, yurduma 1 hafta erken giriş yaptım. Bu yıl zorunda olan hazırlık öğrencileri bile henüz girememiş.

Hocam hem yurt açıklanmıyor hem okulu arıyorum açan yok , ortada ne ders programı var ne yabancı dil sınavına girecek miyim belli değil...
Şuan bekliyorum ama neyi bilmiyorum cumartesi yurt çıkarda gidersem dersler 21'inde başlıyor falan derler ise kafayı yiyicem.

Bu yıl olanlar oldu, ne desem boş. Hayırlısı olsun hocam.

Şafak operasyonuyla sonuç açıklamasını biliyorlar ama yurt sonucunu inatla açıklamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…