KZ AM02 vs KZ Type-C kablo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiedae3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 147
  • Etiketler Etiketler
    kablo type c
İki ürünün DAC'ları aynı mı?
Aynı değilse hangisi daha iyi fikri veya bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
@Simon

AM02 1286TL fikir paylaşırken göz önünde bulundurmanızı rica ederim.

Ayrıca benim C pin kablomda mikrofon yok yani bu kabloyu alırsam mikrofonlu olacak. Kalitesi nasıl bilmiyorum hiç test görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
KZ daclarının içinde ne marka model çip var paylaşmıyor. Neden Apple almıyorsun?

Acil degilse Wraith'den NiceHCK NK1 Max stogu bekleyebilirsin. KZ'den daha kaliteli oldugunu dusunuyorum. Acilse ya Apple dongle ya da butce varsa bunu al.

Apple cihaz kullanmıyorum siz Apple Dongle'ı Apple'da tam performans verdiğini söylemiştiniz diye tercih etmedim.

Sitede AM02 hakkında belirtilen teknik özellikler. Ayrıca acil değil yaza kadar düşünebilirim.

Kulaklığımda ZSN Pro X

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260407_210400_Samsung Internet.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 38
Apple cihaz kullanmıyorum siz Apple Dongle'ı Apple'da tam performans verdiğini söylemiştiniz diye tercih etmedim.
Verim almak icin bir yontem var. Ses seviyesi epey dusuk kaliyor Android'de. Bu konuda ses seviyesini normalize etmenin yolunu anlattim. Android'de nasil calisiyorsa oyle calisiyor.

@Simon, windowsda da kullanacağım hocam link paylaşabilir misiniz? Yanlışlık olmasın. K1 Max'den iyi mi ki? Apple.
Windows'da ayar yapmana gerek yok. Normal sekilde calisiyor.
NK1 Max, Apple'dan daha iyi fakat KZ icin gerek yok acikcasi. Apple dongle alip gecebilirsin. Daha f/p.

Windows'ta ayar yapmana gerek yok. Normal sekilde calisiyor.
NK1 Max, Apple'dan daha iyi fakat KZ icin gerek yok açıkçası. Apple dongle alip gecebilirsin. Daha F/P.

Bu mu hocam? Buysa bayağı uygun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260407_211614_Chrome.webp
    159,1 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…