KZ DAWN alınır mı?

Koleksiyon yapacaksan olabilir ancak Sv çok daha iyi
Koleksiyon yapmak gibi derdim yok hocam. SV güzeldir kesin ama stok geldiğinde fiyatı ne olur bilemiyorum. 4.000 TL'den başlar muhtemelen. 2.el kısmında 2.000 TL civarına temiz ve kaliteli bir İEM var mıdır hocam?

Koleksiyon yapmak gibi derdim yok hocam. SV güzeldir kesin ama stok geldiğinde fiyatı ne olur bilemiyorum. 4.000 TL'den başlar muhtemelen. 2.el kısmında 2.000 TL civarına temiz ve kaliteli bir İEM var mıdır hocam?
İkinci el piyasası olacak kadar yaygın ürünler değil o yüzden denk gelmedikçe zor. Genelde fiyatlar da sıfıra yakın oluyor. Sv yok muydı ikinci el

İkinci el piyasası olacak kadar yaygın ürünler değil o yüzden denk gelmedikçe zor. Genelde fiyatlar da sıfıra yakın oluyor. Sv yok muydı ikinci el
SV bulamadım maalesef.

@Trina hocam, az önce birisiyle görüştüm Klean SV için ama paraö güvendeyle vermediği söyledi maalesef. Bu durumda Simgot EW200 alınır mı yoksa başka bir alternatife mi bakmalıyım?

Son düzenleme:
Bright tuning seviyorsan ve oyun için almıyorsan ew200 alınabilir. Oyun için iyi değil, ew300 de keza öyle

Wraith sık stok yeniliyor ama fiyat ne olur bilemiyorum doğal olarak. Ama 5-6k olmaz yani
Cevap için teşekkür ederim hocam.

Aklımda Fifine A8 ve Klean SV almak var şu an.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…