malpts

Uzman
Merhaba, AliExpress üzerinde indirimli olarak bu 3 IEM'i buldum. Dışarıda müzik dinlemek için kullanacağım. Fiyatı uygun bulmuşken almayı düşünüyorum. Üçü de yaklaşık vergi ile 300 civarı paralara geliyor. Bu 3 IEM arasında kaldım. Hangisi daha iyi kaliteli bir ses verir? Veyahut birbirlerine göre artıları ve eksileri neler?

EDX Pro aldım ben. Hiç bas yok desem yeridir. Bunu bilerek almıştım o yüzden dert etmedim. Bilgisayarda oyun ve sesli sohbet için kullanıyorum. Müzik için alsam bunu almazdım.

@malpts EDX Pro üzerindeki silikondan aşırı rahatsızdım, kulağımı acıtıyordu. Eski kulaklığımınki ile değiştirdim. Şu an aşırı rahat. Üzerindeki silikon kulağıma tam oturmuyormuş. Halbuki dibine kadar bastırıyordum kullanırken. Kulağıma tam oturmadığından bass hiç yokmuş gibi geliyordu demek ki. Şu an bassın varlığı hissediliyor. Ancak yine de öyle kulak titreten türden değil. Arkada bas var ama başını ağrıtmıyor. Dediğim gibi, oyun oynarken ve podcast vs dinlerken çok iyi gerçekten tertemiz net. Ama bass kısmı düşük. Dinlediğim müzikten de zevk almaya başladım ama silikonu değiştirince.

Son düzenleme: