Makaleler
16
Yer
LTAF
Arkadaşlar üç kulaklığı da AliExpress'te gördüm, 50-80TL gibi komik fiyatları var fakat gümrükle 200 TL'ye çıkıyor üçü de fakat yine ucuz oluyor.

Sizce hangisi daha iyidir?

KZ EDX Pro’yu hiçbir beklentim olmadan, kulaklığın şarjı bittiğinde kullanmak için aldım. Bu fiyata performansı iyi diyebilirim. Sonuçta vergiyi saymazsan ürünü 2 dolar civarına satıyor satıcı.

KZ’yi öneririm ama diğerlerini bilmiyorum. Yalnız dikkat et mikrofonlu modelini al.

Lazım olur hocam illa ki telefonla konuşurken falan. 20 lira mı ne fark var değer kesin. Sen bilirsin tabi.
Hocam aldım o güvenmediğim satıcıdan, 10K yorumun 9.5K'sı olumluydu, 100 tane falan da 1 yıldızlı ama çok absürt olaylı yorumlar vardı, dedim bir şey olmaz.

Mikrofonsuz tercih ettim telefonda hiç kullanmayacağım sadece bilgisayarda gitarı duymak için aldım, harici mikrofon kullanıyorum bilgisayarda da zaten.

Kargoya vermişler bakalım, ne gelecek bilmiyorum, vergisiyle vs. 150 civarı bi' fiyata geldi.

Hocam aldım o güvenmediğim satıcıdan, 10K yorumun 9.5K'sı olumluydu, 100 tane falan da 1 yıldızlı ama çok absürt olaylı yorumlar vardı, dedim bir şey olmaz.

Mikrofonsuz tercih ettim telefonda hiç kullanmayacağım sadece bilgisayarda gitarı duymak için aldım, harici mikrofon kullanıyorum bilgisayarda da zaten.

Kargoya vermişler bakalım, ne gelecek bilmiyorum, vergisiyle vs. 150 civarı bi' fiyata geldi.
Hayırlı olsun dostum.

KZ EDX Pro değil de diğerlerine bakabilirsiniz. KZ Castor çok daha iyi bir seçenek olabilir çünkü EDX Pro en giriş seviye olanı sanırım. Ben de almıştım 150 TL'ye düştüğünde, çok nadiren kullanıyorum kulaklıkların pili bittiğinde, aman aman hep kullanayım dedirtmiyor.

KZ EDX Pro değil de diğerlerine bakabilirsiniz. KZ Castor çok daha iyi bir seçenek olabilir çünkü EDX Pro en giriş seviye olanı sanırım. Ben de almıştım 150 TL'ye düştüğünde, çok nadiren kullanıyorum kulaklıkların pili bittiğinde, aman aman hep kullanayım dedirtmiyor.
KZ Castor vs. daha iyiydi fakat arada çok fiyat farkı var, KZ Castor'ların düz satış fiyatı vergisiz vs. 170TL'den başlıyor, 400 liraya falan uçuyor fiyat. Öyle küçük gitarı duyayım diye aldım.