KZ ZSN PRO X vs KBear KS1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jeh0Ke
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 294
  • Etiketler Etiketler
    pro
Bütçe
800
Daha fazla detay ve bass'a sahip. Castor serisi daha kaliteli.
Detay benim aradığım şey zaten. Tamam Hocam bunda karar kıldım sanırım. Biraz bende araştırdım diğer insanlarda genel olarak beğenmiş. Ama ilk attığınız TANGZU'lar çok dikkatimi çekti. Durumumu düzeltebilirsem onları da deneyeceğim. Çok teşekkürler şimdiden. Elime ulaşınca bir konu açarım deneyimlerim ile alakalı.

Rica ederim. Tangzu'lar daha iyi. Bence Aliexpress'den Tangzu alin. Daha saglam olur. Fakat butcenizi zorlayamiyorsan attigim KZ'de iyidir. Hayirli olsun simdiden.

Rica ederim. Tangzu'lar daha iyi. Bence Aliexpress'den Tangzu alin. Daha saglam olur. Fakat butcenizi zorlayamiyorsan attigim KZ'de iyidir. Hayirli olsun simdiden.
Hocam, şansıma bir yerden ufak bir para daha geldi. Tangzu'ları alabilirim şimdi. Yalnız Aliexpress'i kontrol ettim. Kendi sitesinden alırsam daha uyguna geliyor. O yüzden vergiyi nasıl düşürebileceğim konusunu biraz daha detaylı anlatır mısınız? Siteden "Tax Prepaid" kısmını seçersem 1.400 civarı bir ödeme yapıyorum. Sonra aldığım sipariş kodunu mail ile atınca sonraki süreç ne oluyor. Yani ben başta vergiyi vermiş oluyorum.

Buna sevindim. Tangzunun kendi sitesinde süreç nasıl işliyor hiç bilmiyorum. En sağlamı Aliexpress ve Shenzhenaudio. Buradan alabilirsin mesela.

Shenzhenaudio'dan bahsediyorum Hocam. (Kendi sitesi sanmışım kusura bakmayın.) Gönderdiğiniz linkteki kulaklık aynı değil sanki Hocam. Sizin gönderdiğiniz SG 1

Eğer dediğiniz gibi Shenzhenaudio'dan alırken vergiyi düşürebiliyorsam bana da çok iyi olur.

Son düzenleme:
Shenzhenaudio'ya mail atıp durumu anlatman lazım. Ondan sonra eğer yaparız derseler siparişi verirsin. Mail olarak sipariş numarası (Track Order) ve TC Kimlik (ID) vermen lazım.

Shenzhenaudio'ya mail atıp durumu anlatman lazım. Ondan sonra eğer yaparız derseler siparişi verirsin. Mail olarak sipariş numarası (Track Order) ve TC Kimlik (ID) vermen lazım.
Tamam Hocam yaparım bunu ancak anlamadığım ben en başta vergiyi zaten vermiyor muyum? Belki indirim kodu mu oluştururlar diyorsunuz?

Bi de Hocam, dümdüz "Ürününüzü almak istiyorum ancak vergi yüzünden param yetmiyor" gibi mi bir mail atiyim yoksa biraz daha üstü kapalı mı olsun? Markalar nasıl tepki veriyor böyle şeylere bilgim yok.

Son düzenleme:
Tamam Hocam yaparım bunu ancak anlamadığım ben en başta vergiyi zaten vermiyor muyum? Belki indirim kodu mu oluştururlar diyorsunuz?
Iade olmuyor. Shenzhenaudio'da odeme kisminda ne odediysen o cikiyor.
Bi de Hocam, dümdüz "Ürününüzü almak istiyorum ancak vergi yüzünden param yetmiyor" gibi mi bir mail atiyim yoksa biraz daha üstü kapalı mı olsun? Markalar nasıl tepki veriyor böyle şeylere bilgim yok.
Evet, bunu Ingilizce bir sekilde yazarsan yardimci olacaklardir.

Iade olmuyor. Shenzhenaudio'da odeme kisminda ne odediysen o cikiyor.

Evet, bunu Ingilizce bir sekilde yazarsan yardimci olacaklardir.
Hocam, maalesef yardımcı olmadılar. Poliçelerini değiştirdiklerini ve bir şey yapamayacaklarını söylediler. Bende başka bir yerden sipariş ettim. 1200 küsür bir para ödedim. Umarım gümrükte takılmadan gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…