LagoFast Valorant'taki ping sorunumu neredeyse 0'a indiriyor. Fakat paralı uygulama. Bunun benzeri bir program var mıdır?
Valla bana hiç mantıklı gelmedi programın çalışma şekli, VPN açarak ping düşürdüğünü iddia ediyor, ki bu bence çok saçma, sonuçta VPN demek internet bağlantınızı bir tünel üzerinden yolu uzatarak aktarmak demek. Yol ne kadar uzarsa ping o kadar artar. Bana daha çok bufferbloat çözen bir yazılım gibi geldi.

Bu videoya bir göz atmanızı tavsiye edrim, başlık biraz clickbait duruyor ama içerik gayet güzel.

Valla bana hiç mantıklı gelmedi programın çalışma şekli, VPN açarak ping düşürdüğünü iddia ediyor, ki bu bence çok saçma, sonuçta VPN demek internet bağlantınızı bir tünel üzerinden yolu uzatarak aktarmak demek. Yol ne kadar uzarsa ping o kadar artar. Bana daha çok bufferbloat çözen bir yazılım gibi geldi.

Bu videoya bir göz atmanızı tavsiye edrim, başlık biraz clickbait duruyor ama içerik gayet güzel.

Bufferbloat tam anlamında ping düşürmez. Eğer interneti birden fazla kişi kullanıyorsa ya da indirme yaptığınız esnada ping sorunlarını çözmeye yarıyor. Yoksa normal şartlarda 30 olan pinginizi 20 yapmaz.

Bu program tam anlamıyla bir vpn değil. Ama VPN'ler de kötü rotasyondaysanız ping düşürüyor. Lagofast gibi programlar oynadığınız oyunda bağlandığınız sunucuya müdahele ederek aralardaki sunucuları kaldırarak kendi sunucularından bağlanmanızı sağlıyor. Bu sayede bağlandığınız sunucuya kötü bir rotasyona sahipseniz pinginiz düşüyor.

LagoFast Valorant'taki ping sorunumu neredeyse 0'a indiriyor. Fakat paralı uygulama. Bunun benzeri bir program var mıdır?
Bu tarz programlar hep ücretli oluyor. Exitlag 3 gün ücretsiz deneme sürümü veriyor onu da deneyebilirsiniz.