Kokpit, gövde, direksiyon gibi kısımları eklemeye gerek yok bence, o kısımlara ithafen demiştim.
V12, V10, V8 gibi motorlar "ben burdayım" der gibi çığlık atarken zıppıdı zıppıdı kafa ütüleyen sesleri müzik olarak etkilemek bence kaliteyi düşürüyor.
Kokpit, gövde, direksiyon gibi kısımları eklemeye gerek yok bence, o kısımlara ithafen demiştim.
V12, V10, V8 gibi motorlar "ben burdayım" der gibi çığlık atarken zıppıdı zıppıdı kafa ütüleyen sesleri müzik olarak etkilemek bence kaliteyi düşürüyor.
Üst kısımda dediğinde haklısın ama alt kısımda attığın şeyler yanlış. Edit bile değil onlar. Video arkasına müzik koyup atılmış normal bir video. Efekt yok geçiş yok hiçbir şey yok. Araba motoru dinlemek isteyen YouTube üzerinden açıp dinler zaten.
İlk defa uğraşıp edit yaptım. Telefonum edit sırasında 45 derece olmasaydı daha güzel şeyler koyacaktım ama böyle oldu. Capcut üzerinden yaptım, hareketli geçişler uğraştırdı bir tık.
Araba takıntılısı falan değilim hiç anlamam hatta ama edit yapması daha kolay olduğu için araba edit yaptım.