Lamborghini editim nasıl olmuş?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Essex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 443
  • Etiketler Etiketler
    #capcut #edit
Hocam akım aslında bu o yüzden yaptım müzik uyuyor edite. Dış kısmı dediğin
şeyi anlamadım arabanın dışına odaklı zaten.
Kokpit, gövde, direksiyon gibi kısımları eklemeye gerek yok bence, o kısımlara ithafen demiştim.

V12, V10, V8 gibi motorlar "ben burdayım" der gibi çığlık atarken zıppıdı zıppıdı kafa ütüleyen sesleri müzik olarak etkilemek bence kaliteyi düşürüyor.

Üst kısımda dediğinde haklısın ama alt kısımda attığın şeyler yanlış. Edit bile değil onlar. Video arkasına müzik koyup atılmış normal bir video. Efekt yok geçiş yok hiçbir şey yok. Araba motoru dinlemek isteyen YouTube üzerinden açıp dinler zaten.

Güzel olmuş birde instagram'da paylaşıyorsan bunları instagram edit hesabının adını verebilir misin?

Geçişler biraz daha iyi olabilirmiş acele getirmişsin gibi. Şarkı tercihide kötü olmuş ama yine de güzel edit.

Geçişler biraz daha iyi olabilirmiş acele getirmişsin gibi. Şarkı tercihide kötü olmuş ama yine de güzel edit.
Snapdragon 665 45 dereceye biraz daha dayansa inan daha iyisini yapardım.

Güzel olmuş birde instagram'da paylaşıyorsan bunları instagram edit hesabının adını verebilir misin?
Hesabım yok edit paylaştığım. İlk defa edit yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…