Vaper06 Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 88 Çözümler 5 Beğeniler 10 5 Eylül 2024 #1 Kavun seçerken var da o değil. Karpuzlara ellerken kel adamın kafası tezgaha eğikken onun kafasına da elliyor "pardon" diyor. Bir türlü bulamadım.
Kavun seçerken var da o değil. Karpuzlara ellerken kel adamın kafası tezgaha eğikken onun kafasına da elliyor "pardon" diyor. Bir türlü bulamadım.
SocialCyber Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 66 Makaleler 1 Beğeniler 38 5 Eylül 2024 #2 Vaper06 dedi: Kavun seçerken var da o değil. Karpuzlara ellerken kel adamın kafası tezgaha eğikken onun kafasına da elliyor "pardon" diyor. Bir türlü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ben bulamadım ama Gemini buluyor genellikle.YouTube uzantısını aktif et anlat ona konuyu bulur sana link ile.
Vaper06 dedi: Kavun seçerken var da o değil. Karpuzlara ellerken kel adamın kafası tezgaha eğikken onun kafasına da elliyor "pardon" diyor. Bir türlü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ben bulamadım ama Gemini buluyor genellikle.YouTube uzantısını aktif et anlat ona konuyu bulur sana link ile.
KS KS Vaper06 Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 88 Çözümler 5 Beğeniler 10 5 Eylül 2024 #3 SocialCyber dedi: Ben bulamadım ama Gemini buluyor genellikle.YouTube uzantısını aktif et anlat ona konuyu bulur sana link ile. Genişletmek için tıkla... Uğraştım da bulamadı.
SocialCyber dedi: Ben bulamadım ama Gemini buluyor genellikle.YouTube uzantısını aktif et anlat ona konuyu bulur sana link ile. Genişletmek için tıkla... Uğraştım da bulamadı.