Daha çok toz yok dert etme, ben daha kötü bir şey bekledim. Kapağı açınca cihaz hemen garantiden düşmez, ama yapmadan önce temsilci hattına arayıp sor. Lenovo bu galiba.
Tabi her zaman dışardan göründüğü gibi olmaz, cihaz yeni dediginiz icin dedim.
Hocam üstten fırça gibi bir şeyi sürtsenizde yeteli olur zaten oradaki tozlar dış yüzeyde birikiyor asıl kir için kasayı açıp temizlemeniz lazım. Orası bir anlam ifade etmiyor.
Daha çok toz yok dert etme, ben daha kötü bir şey bekledim. Kapağı açınca cihaz hemen garantiden düşmez ama yapmadan önce temsilci hattına arayıp sor. Lenovo bu galiba.
Hocam üstten fırça gibi bir şeyi sürtsenizde yeteli olur zaten oradaki tozlar dış yüzeyde birikiyor asıl kir için kasayı açıp temizlemeniz lazım. Orası bir anlam ifade etmiyor.
Toz girebilir sorun yok ancak saç vb. Benzeri şeyler girer ise aşırı şekilde akışı bozar. Ayrıca kapağı açmanız tam verim verecektir, diğer türlü kulak çöpüne alkol döküp bastırmadan geçebilirsiniz, sadece o izlerin geçmesi için.
Bence fırça dahi sürmeyin. Filtre vardı diye hatırlıyorum, yanlışlıkla zarar görebilir. Dereceleriniz çok artmadıysa bakım zamanını beklemenizi öneririm.