Laptop aniden donuyor ve mavi ekran veriyor

Rub

Uzman
Normal şekilde oyun oynuyordum, sonra mavi ekran verdi.

Sonra yeniden başlattım bilgisayarı ve hoş geldiniz ekranından sonra mavi ekran verdi. Ondan sonra 1-2 saat gayet iyi takıldım. Sonra kapattım bilgisayarı. Şimdi açmaya çalışıyorum çark dönüyor dönüyor sonra bilgisayar bir anda donuyor. Görüntü donmuyor ama direkt PC donuyor hiçbir şey yapamıyorum. İmleci hareket ettiremiyorum, yazı yazamıyorum, ses gelmiyor falan. Şu an ekran ekteki gibi donmuş şekilde. Bilgisayarı açtıktan 8-9 saniye sonra böyle hep donuyor. 2. mavi ekranı verdikten sonra CPU-Z'den RAM'leri kontrol ettim sıkıntılı bir şey göremedim. Yardımcı olur musunuz?

6-7 senedir bataryasız, adaptörle oynuyorum.

Ben her açtığımda mavi ekrana düşmüyorum ki? Her açtığımda ya açılmıyor direkt siyah ekranda, ya da açılıyor ve açıldıktan 7 8 saniye sonra donuyor.

Clock Watchdog Timeout mavi ekranı alıyorum. 1 2 dakika girmeyi başardım.

Son düzenleme:
Bilgisayarı güvenli modda nasıl açacağınızı anlatıyorum ki güvenli modda sürücüler çalışmadan bilgisayarı açıp minidump dosyasını alın. Güvenli modda dahi bilgisayar açılmıyorsa temiz bir format atmayı deneyebilirsiniz. Çünkü minidump paylaşmazsanız sorunu anlamamızın ve çözüm üretmemizin pek bir yolu yok maalesef.

Aşağıdaki konulara bakın belki yardımcı olabilir ama incelediğim üzere aldığınız mavi ekran hatası çok genel bir hata, yine minidump dosyasını incelemeden sorunu çözmek çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…