Normal şekilde oyun oynuyordum, sonra mavi ekran verdi.
Sonra yeniden başlattım bilgisayarı ve hoş geldiniz ekranından sonra mavi ekran verdi. Ondan sonra 1-2 saat gayet iyi takıldım. Sonra kapattım bilgisayarı. Şimdi açmaya çalışıyorum çark dönüyor dönüyor sonra bilgisayar bir anda donuyor. Görüntü donmuyor ama direkt PC donuyor hiçbir şey yapamıyorum. İmleci hareket ettiremiyorum, yazı yazamıyorum, ses gelmiyor falan. Şu an ekran ekteki gibi donmuş şekilde. Bilgisayarı açtıktan 8-9 saniye sonra böyle hep donuyor. 2. mavi ekranı verdikten sonra CPU-Z'den RAM'leri kontrol ettim sıkıntılı bir şey göremedim. Yardımcı olur musunuz?
Bilgisayar açılmıyorsa Windows kurtarma seçeneklerine erişip güvenli modda başlatmalısınız. Bilgisayar açılırken Windows logosu çıktığında güç tuşundan zorla kapatın. 2-3 kere bunu yaptığınızda kurtarma seçenekleri karşınıza çıkacak, oradan güvenli moda girip bilgisayarı açarsanız mavi ekrana düşmeden açılacaktır.
Bilgisayarı güvenli modda nasıl açacağınızı anlatıyorum ki güvenli modda sürücüler çalışmadan bilgisayarı açıp minidump dosyasını alın. Güvenli modda dahi bilgisayar açılmıyorsa temiz bir format atmayı deneyebilirsiniz. Çünkü minidump paylaşmazsanız sorunu anlamamızın ve çözüm üretmemizin pek bir yolu yok maalesef.
Aşağıdaki konulara bakın belki yardımcı olabilir ama incelediğim üzere aldığınız mavi ekran hatası çok genel bir hata, yine minidump dosyasını incelemeden sorunu çözmek çok zor.
Bilgisayarımda mavi ekran hatası alıyorum fakat tam olarak sebebini de çözebilmiş değilim. Aslında sorun günlük kullanımlarımda, ya da oyunlarda olmamakta. Sadece CPU-Z, HWiNFO gibi sistemi ayrıntılı görebileceğimiz birkaç program açılırken ya da açıldıktan sonra bu şekilde bir hata vermekte. DOCP profilini kapatıp denedim, sürücülerim güncel ve sistemde de herhangi bir OC bulunmamakta. Ayrıyeten sistem dosya bütünlüğü için olan SFC işlemleri ve restorehealth şeklinde olan kodları da kullandım onlar ile de bir çözüme ulaşamadım. 24H2 26100.2161 sürümünü kullanmaktayım.
Merhaba arkadaşlar Valorant oynarken bir yandan da Chrome'da VPN ile discordtta Ark ile konuşurken mavi ekran hatası aldım, yardımcı olur musunuz? Minidump dosyasını açamadım. CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT mavi ekran hatası.
Minidump dosyası: 012225-14953-01.rar
Valorant oynarken bir anda ekranım dondu, sonra siyah ekrana geçti ve bilgisayar yeniden başladı. Bilgisayarı açtığımda minidump dosyası vardı ve içinde bu hatanın olduğu yazıyordu. Yardımcı olabilir misiniz? Dump okumasını bilmediğim için kendim yorum yapamıyorum.
Dün valorant oynarken "Clock Watchdog Timeout" Mavi ekran hatası yedim. Yarım saat önce yine valorant oynarken bu sefer "Video Scheduler Internal Error" mavi ekran hatasını yedim. Ne yapmam lazım?