Çözüldü Laptop aynı CL değerine sahip RAM takılması durumunda sorunsuz çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alifer

Becerikli
Makaleler
1
Laptopun içinde bir adet 8 GB DDR4 2400 MHz 1.2V var. Aynısını bulmam mümkün değil diye düşünüyorum. Aynı MHz'li gene 1.2V hatta aynı CL'ye sahip bir RAM bulup takarsam bir sorun olur mu?

Hibrit çeşit bir depolama aygıtı var SSHD diye geçiyor. Bunların bağlantısı da normal HDD'ler gibi SATA 3'tür ama değil mi? Kitapçıkta yazan: (Solid-state hard Drive: 1-TB, 5400-RPM, Hybrid 8-GB, 9.5-/7.2-mm) Normal SATA 3 girişli bir SSD alıp takmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Buyuk ihtimalle olmaz. Garantisi yok cunku kit olarak alinca bile uyumsuzluk yapabiliyor. Sans.
İlginç bir şey de keşfettim. Kitapçıkta okuduğuma ve Crucial sitesinden kontrol ettiğime göre M.2 destekliyormuş laptop. (7-8 senelik laptop) Gerçekten gel de HP'yi sevme şimdi. Geçen ay MediaMarkt'taki 8 GB RAM'li Lenovo'ların RAM'leri lehimliydi.

İlginç bir şey de keşfettim. Kitapçıkta okuduğuma ve Crucial sitesinden kontrol ettiğime göre M.2 destekliyormuş laptop. (7-8 senelik laptop) gerçekten gel de HP'yi sevme şimdi. Geçen ay MediaMarkt'taki 8 GB RAM'li Lenovo'ların RAM'leri lehimliydi.

Gayet normal bir şey hocam. 7-8 senelik çoğu Lenovo Thinkpad'in de M.2 girişi vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt