Lorien 44 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.718 Çözümler 3 Beğeniler 4.907 Yer Kaer Morhen 27 Aralık 2025 #1 Termal macunu değiştirdim ve bunun için bataryayı çıkarmıştım. Macunu sürdüm, her şeyi geri taktım ve laptopu açtım ama pil simgesi yok.
Termal macunu değiştirdim ve bunun için bataryayı çıkarmıştım. Macunu sürdüm, her şeyi geri taktım ve laptopu açtım ama pil simgesi yok.
Çözüm 2 29422 27 Aralık 2025 Belki de laptopun içini açmışken batarya kablosunu takmayı unutmuşsunuzdur? Bir daha açıp bakın tam takılmış mı diye.
Belki de laptopun içini açmışken batarya kablosunu takmayı unutmuşsunuzdur? Bir daha açıp bakın tam takılmış mı diye.
2 29422 Ziyaretçi 27 Aralık 2025 #2 Belki de laptopun içini açmışken batarya kablosunu takmayı unutmuşsunuzdur? Bir daha açıp bakın tam takılmış mı diye. Artı 0 Eksi Çözüm
Belki de laptopun içini açmışken batarya kablosunu takmayı unutmuşsunuzdur? Bir daha açıp bakın tam takılmış mı diye.
K kedilik Başarılı Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 58 Çözümler 1 Beğeniler 31 27 Aralık 2025 #3 Windows bataryayı tanımadı ise, Aygıt Yöneticisi’ne girip üst menüden "donanım değişikiklerini tara" ile düzeltebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Windows bataryayı tanımadı ise, Aygıt Yöneticisi’ne girip üst menüden "donanım değişikiklerini tara" ile düzeltebilirsiniz.
Vâveylâ 52 Başarılı Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.788 Çözümler 20 Beğeniler 1.178 Yer RedoxOS 27 Aralık 2025 #4 Bataryayı çıkarıp 1 dakika boyunca güç düğmesine basılı tutun, sonra bir daha takın. Artı 0 Eksi
KS KS Lorien 44 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.718 Çözümler 3 Beğeniler 4.907 Yer Kaer Morhen 27 Aralık 2025 #5 Silinen üye dedi: Belki de laptopun içini açmışken batarya kablosunu takmayı unutmuşsunuzdur? Bir daha açıp bakın tam takılmış mı diye. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. Meğer bataryanın kenarındaki çentikli yeri tam oturtmamışım. Şimdi oturturken ufacık bir kıvılcım çıkardı ama normaldir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Belki de laptopun içini açmışken batarya kablosunu takmayı unutmuşsunuzdur? Bir daha açıp bakın tam takılmış mı diye. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. Meğer bataryanın kenarındaki çentikli yeri tam oturtmamışım. Şimdi oturturken ufacık bir kıvılcım çıkardı ama normaldir diye düşünüyorum.