Çözüldü Laptop BIOS menüsüne girince TV görüntüsü kopuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tear
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 665
  • Etiketler Etiketler
    bios laptop
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tear

Üstün
Makaleler
34
Arkadaşlar laptop ekranı şu şekilde:

Bu yüzden bilgisayarım televizyona bağlı, VT-D etkilenleştirmek istiyorum, UEFI Firmware bölümüne kadar geliyorum ama BIOS kısmına gelince hiçbir şey gözükmüyor ekran yüzünden. TV desen görüntü vermiyor, bunun başka bir yolu yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Maalesef ikincil monitörde çoğu zaman BIOS göremiyorsun. Bunu iki ekran bağlayarak ve ana ekranın komple iptal olmasıyla önceden çözmüşlüğüm var ama garanti değil. Onun dışında el yordamıyla kullanmak zorunda kalacaksın gibi duruyor. Yani BIOS'un bir video veya fotoğrafını bulursan bir şekilde etkinleştirebilirsin o şekilde.

O şekilde yapacaksam imkansız gibi bir şey hocam.

Artı -1 Eksi
O nasıl oluyor hocam detay verir misiniz?

Hocam laptopun markasına göre boot tuşu değişiyor. Laptop açılırken boot tuşuna hızlı hızlı basıyorsunuz.

Mesela benim laptop HP, boot menüsüne girmek için hızlı hızlı F9'a basıyorum bu tuşu öğrenmek için Google'a "laptop marka boot tuşu" diye aratabilirsiniz.

Hocam şu an dediğiniz gibi oldu bundan sonraki aşama nedir teşekkürler VT-D etkinleştirmek istiyorum.

Çözüm
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…