seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.325 Çözümler 11 Beğeniler 3.261 15 Eylül 2025 #1 Selam bilgisayarım bozuldu, kaynağı tespit etmek için buna ihtiyacım var. Bunu yapmanın bir yolu var mı? Televizyon ile uğraşmak istemiyorum.
Selam bilgisayarım bozuldu, kaynağı tespit etmek için buna ihtiyacım var. Bunu yapmanın bir yolu var mı? Televizyon ile uğraşmak istemiyorum.
Vavien. Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.048 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.333 15 Eylül 2025 #2 Televizyon ile uğraşmak bin kat daha kolay. Uğraşın.
1Mehmet_Bey Becerikli Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 146 Çözümler 3 Beğeniler 53 15 Eylül 2025 #3 seeraddar dedi: Selam bilgisayarım bozuldu, kaynağı tespit etmek için buna ihtiyacım var. Bunu yapmanın bir yolu var mı? Televizyon ile uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Laptop ekranını monitör olarak kullanabilmeniz için ekranı laptoptan söküp ona uygun kart satın almanız gerekli. Direkt kablo bağlayarak monitör olarak kullanamazsınız.
seeraddar dedi: Selam bilgisayarım bozuldu, kaynağı tespit etmek için buna ihtiyacım var. Bunu yapmanın bir yolu var mı? Televizyon ile uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Laptop ekranını monitör olarak kullanabilmeniz için ekranı laptoptan söküp ona uygun kart satın almanız gerekli. Direkt kablo bağlayarak monitör olarak kullanamazsınız.