K köprülü Uzman Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 65 Beğeniler 16 24 Temmuz 2024 #1 Bugün laptop fan bakım temizliği yapıp termal macun değiştirdim. Temizlik bittikten sonra Battlefield 5 oyununda 144 FPS alırken şimdi 95 FPS civarı alıyorum. Termal macun değişikliği kaynaklı olur mu?
Bugün laptop fan bakım temizliği yapıp termal macun değiştirdim. Temizlik bittikten sonra Battlefield 5 oyununda 144 FPS alırken şimdi 95 FPS civarı alıyorum. Termal macun değişikliği kaynaklı olur mu?
Daffy Duck 41 Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Beğeniler 1.308 Yer İstanbul 24 Temmuz 2024 #2 Sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız?
KS KS K köprülü Uzman Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 65 Beğeniler 16 25 Temmuz 2024 #3 Daffy Duck dedi: Sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Termal macun öncesi CPU: 96 derece GPU: 86 derece. Termal macun sonrası CPU: 86 derece GPU: 84 derece.
Daffy Duck dedi: Sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Termal macun öncesi CPU: 96 derece GPU: 86 derece. Termal macun sonrası CPU: 86 derece GPU: 84 derece.
QetLuin 5 Başarılı Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 337 Beğeniler 89 25 Temmuz 2024 #4 köprülü dedi: Termal macun öncesi CPU: 96 derece GPU: 86 derece. Termal macun sonrası CPU: 86 derece GPU: 84 derece. Genişletmek için tıkla... Yine de sıcak hocam daha kaliteli termal macun değiştirilmeli.
köprülü dedi: Termal macun öncesi CPU: 96 derece GPU: 86 derece. Termal macun sonrası CPU: 86 derece GPU: 84 derece. Genişletmek için tıkla... Yine de sıcak hocam daha kaliteli termal macun değiştirilmeli.
KS KS K köprülü Uzman Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 65 Beğeniler 16 25 Temmuz 2024 #5 QetLuin dedi: Yine de sıcak hocam daha kaliteli termal macun değiştirilmeli. Genişletmek için tıkla... Hocam Zalman stc10 aldım. Mx-6 ve mastergel pro v2 seviyesinde söyledi satan kişi
QetLuin dedi: Yine de sıcak hocam daha kaliteli termal macun değiştirilmeli. Genişletmek için tıkla... Hocam Zalman stc10 aldım. Mx-6 ve mastergel pro v2 seviyesinde söyledi satan kişi
QetLuin 5 Başarılı Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 337 Beğeniler 89 25 Temmuz 2024 #6 köprülü dedi: Hocam Zalman stc10 aldım. MX-6 ve MasterGel Pro V2 seviyesinde söyledi satan kişi. Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım ben bence gidin yaptırın derim sıcaklıklar direkt sıcak CPU düşmüş bir.
köprülü dedi: Hocam Zalman stc10 aldım. MX-6 ve MasterGel Pro V2 seviyesinde söyledi satan kişi. Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım ben bence gidin yaptırın derim sıcaklıklar direkt sıcak CPU düşmüş bir.
pwleredal 17 Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 855 Çözümler 3 Beğeniler 519 25 Temmuz 2024 #7 köprülü dedi: Hocam Zalman stc10 aldım. Mx-6 ve mastergel pro v2 seviyesinde söyledi satan kişi Genişletmek için tıkla... Satan kişi kimdi hocam? İyi kazıklamış sizi.
köprülü dedi: Hocam Zalman stc10 aldım. Mx-6 ve mastergel pro v2 seviyesinde söyledi satan kişi Genişletmek için tıkla... Satan kişi kimdi hocam? İyi kazıklamış sizi.
KS KS K köprülü Uzman Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 65 Beğeniler 16 25 Temmuz 2024 #8 QetLuin dedi: Hiç duymadım ben bence gidin yaptırın derim sıcaklıklar direkt sıcak CPU düşmüş bir. Genişletmek için tıkla... Bu sitedekinin aynısı yalnız mağazasından aldım. https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-2g-11-5w-m-k-yuksek-performans-termal-macun.html
QetLuin dedi: Hiç duymadım ben bence gidin yaptırın derim sıcaklıklar direkt sıcak CPU düşmüş bir. Genişletmek için tıkla... Bu sitedekinin aynısı yalnız mağazasından aldım. https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-2g-11-5w-m-k-yuksek-performans-termal-macun.html
pwleredal 17 Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 855 Çözümler 3 Beğeniler 519 25 Temmuz 2024 #9 köprülü dedi: Bu sitedekinin aynısı yalnız mağazasından aldım. https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-2g-11-5w-m-k-yuksek-performans-termal-macun.html Genişletmek için tıkla... Vatan çalışanları... Diyecek lafım yok.
köprülü dedi: Bu sitedekinin aynısı yalnız mağazasından aldım. https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-2g-11-5w-m-k-yuksek-performans-termal-macun.html Genişletmek için tıkla... Vatan çalışanları... Diyecek lafım yok.
KS KS K köprülü Uzman Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 65 Beğeniler 16 25 Temmuz 2024 #10 QetLuin dedi: Hiç duymadım ben bence gidin yaptırın derim sıcaklıklar direkt sıcak CPU düşmüş bir. Genişletmek için tıkla... Garantisi var mı kargoyla teknik servisin bulunduğu şehre göndermem gerekiyordu vakit yoktu. Türkiye temsilcisini aradım kullanıcı yapması garanti bozmuyor dedi kendim yaptım
QetLuin dedi: Hiç duymadım ben bence gidin yaptırın derim sıcaklıklar direkt sıcak CPU düşmüş bir. Genişletmek için tıkla... Garantisi var mı kargoyla teknik servisin bulunduğu şehre göndermem gerekiyordu vakit yoktu. Türkiye temsilcisini aradım kullanıcı yapması garanti bozmuyor dedi kendim yaptım