Laptop için termal macun önerisi

NightMare_TR

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba. i7 14700HX işlemcim ve RTX 4060 ekran kartım var. Pump out yapmayacak termal macun arıyorum. Görsellerde gördüğünüz macun MX-6'dır ve pump out arşa çıkmış vaziyette. Yardımcı olursanız sevinirim.

MX-6 kivami yoğun bu şekilde erimesi için bayağı bir sıcacık lazım genelde laptoplarda onu oneriyorlar diğer macuna göre kivami sert.

MX-6 kivami yoğun bu şekilde erimesi için bayağı bir sıcacık lazım genelde laptoplarda onu oneriyorlar diğer macuna göre kivami sert.
Süreli daha 1 hafta olmadı hocam ayrıca sıcaklığı baya bi düşürmüştü. 90 üstüne çıkmıyordu.

PTM 7950 veya Thermalright Heilos. Laptoplarda faz değişimli termal ped kullanmak tek çözüm. Risk alırım derseniz de sıvı metal.

Bozuktu büyük ihtimalle normalde MX-6 böyle erimez.

MX4 ve MX6 laptoplarda kullanılmaz, pumpout yapar.

Faz değişimli termal pad ile pumpout sorunu çözülür, ayrıca bellekleri ve mosfetleri neden macuna buladığınızı anlayamadım.

MX 4-6 pump out canavaridir. TF7 oneririm pump out yapmaz bütçe cıkarsa Thermal Grizzly'nin faz degiskenli padleri var onları alin.

MX4 ve MX6 laptoplarda kullanılmaz, pumpout yapar.

Faz değişimli termal pad ile pumpout sorunu çözülür, ayrıca bellekleri ve mosfetleri neden macuna buladığınızı anlayamadım.

O diğer macunlu yerlerde de ilk aldığımda macun vardı o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…