Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÇözüldüLaptop ısındıktan sonra fanını açıp soğutmak zararlı mı?
Aniden soğutmanın bir zararı yok ve zaten fanı açtığın zaman dereceler anında çok düşmez ama o laptop oyun esnasında da ısınıyordur. Bana kalırsa oyun esnasında da aç.
Aniden soğutmanın bir zararı yok ve zaten fanı açtığın zaman dereceler anında çok düşmez ama o laptop oyun esnasında da ısınıyordur. Bana kalırsa oyun esnasında da aç.
Aniden soğutmanın bir zararı yok ve zaten fanı açtığın anda dereceler çok düşmez ama o laptop oyun esnasında da ısınıyordur. Bana kalırsa oyun esnasında da aç.
Yazılımsal olarak soğutma işlemini bilgisayar yapıyor hocam. Ekstradan sizin yapmanıza gerek yok. Günümüz sıcaklarında gün içerisinde 3-4 saatten fazla yük bindiren işlemler yaptırmamanızı öneririm. (sistemde çok iyi soğutucu sistemler varsa bu duruma gerek kalmıyor elbette)