Laptop kendi kendine sıvı teması arızası verebilir mi?

yusufumm07

Üstün
Dün konuyu açmıştım. Laptopu bakıma verdikten sonra "Usta bozdu" diye laptopun arızası ortaya çıktı. "Sıvı teması sonucu oksitlenme, kısa devre olmuş, işlemci altına su dolmuş" dedi ama ben damla su dökmedim.

Şimdi anakart kendi kendine bu arızayı verebilir mi? "Tamir olma ihtimali var" dedi. Siz ne diyorsunuz arkadaşlar? Su döksem, "Döktüm" derim zaten.

Kim dedi bunu ilk verdiğin yer mi? Yoksa başka yere mi götürdün? Sen dökmediysen ilk verdiğin yer dökmüş olabilir.

Yok zaten ücret ödemeyeceğim usta kendi karşılayacak Benim öğrenmek istediğim laptop kendi kendine arzayı verebilir mi yoksa beni mi kekliyor?

Kim dedi bunu ilk verdiğin yer mi? Yoksa başka yere mi götürdün? Sen dökmediysen ilk verdiğin yer dökmüş olabilir.
İlk verdiğim yer

İlk verdiği yer yüzünden zaten.
Tamir mümkün diye biliyorum ama bozan yer ile ilgili nasıl bir süreç olur, o sıkıntı.

Yok zaten ücret ödemeyeceğim usta kendi karşılayacak Benim öğrenmek istediğim laptop kendi kendine arzayı verebilir mi yoksa beni mi kekliyor?

İlk
Kendi kendine veremez. Usta karşılaşılıyor ise sevindim senin için.

Benim öğrenmek istediğim laptop kendi kendine arzayı verebilir mi yoksa beni mi kekliyor?
Eğer Karadeniz gibi aşırı yoğun nemli bir bölgede cihazı özensiz kullanmadıysanız bunun olması imkansız.

Karadeniz Bölgesinde olsanız bile böyle bir şey olması için 10-15 sene lazım

Eğer Karadeniz gibi aşırı yoğun nemli bir bölgede cihazı özensiz kullanmadıysanız bunun olması imkansız.

Karadeniz Bölgesinde olsanız bile böyle bir şey olması için 10-15 sene lazım
Kocaeli deyim hocam 19 aylık cihaz

Palavra, sıvı azotla soğutursan mümkün ki o da olmadığına göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…