Laptop menteşesi kırıldı

Bilgisayarcının yapacağı tamir çok da sağlam olmaz. İran yapıştırıcısı veya japona karbonat döküp yapacaktır işlemi. Alt kasadan kırık varsa alt kasa bulabilirsin çıkma sağlam olur.
Hocam eski laptop kasa nerden bulayım?

Tamire 500 civarı istenir muhtemelen çıkmaya 1500 vermek mantıklı kendisi takacaksa. Cihaz çok kötü değil i5 7. Nesil var. Alternatif olarak cihazı bu haliyle 3-4K arasına satıp üstüne 3 daha koyarsa fena olmayan bir Ryzen 5500u'lu laptop alabilir.

500 TL'ye yapacaklarını sanmam. Minimum 1.000 TL gibi bir ücrete yaparlar. Kendileri kasa değişimi yapmayı teklif ederseler, parça dahil 4.000 TL civarı ücret çıkarırlar.

İçini görmek lazım ama kasa ABS falandır. Havya ile onarım yapılabilir. Hatta padding yapacak herhangi bir malzeme ile bile tutturulabilir. Ben geçen gün benzer bir durumda ahşap kullandım.

Çok taşımıyosanız, sıkıntı etmezseniz içi port kablolu hale getirilebilir. Dışından şöyle kablo sarkar.
İç manzarasına göre bir tanıdığım getirse düşünebileceğim bir yöntem. Geçen şu matkaba uyguladım ama matkabın küçüklüğü ve ortalama erkeğin kocaman elleri sağ olsun hemen kabloyu ezdiler. Serçe parmağın arka kısmında kasaya gömülü şekilde.

500 TL'ye yapacaklarını sanmam. Minimum 1.000 TL gibi bir ücrete yaparlar. Kendileri kasa değişimi yapmayı teklif ederseler, parça dahil 4.000 TL civarı ücret çıkarırlar.
O kadar para veremem. RAM'de takılacak, format da atılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…