Laptop önerisi

Teşekkür ederim hocam. 5-6 saat gayet iyi. Nasıl bu süreyi aldınız, acaba hangi modeli kullanıyorsunuz?

Teşekkür ederim hocam. 5-6 saat gayet iyi. Nasıl bu süreyi aldınız acaba hangi modeli kullanıyorsunuz?

Teşekkür ederim hocam. 5-6 saat gayet iyi. Nasıl bu süreyi aldınız acaba hangi modeli kullanıyorsunuz?
Ben ASUS TUF F16 kullanıyorum, pildeyken dGPU kapalı ve ekran 60 Hz yenileme hızında. Ayrıca CPU'ya limit koyduğumdan öyle. Yoksa su gibi içiyor bataryayı.

@Fernandotorres Selam.

Bütçenizi temsili olarak belirtmişsiniz fakat net bir bütçe belirtirseniz daha isabetli öneriler yapabiliriz. Yine de sıraladığınız modellere göz attığımda 5060 kartlı bir modelden bahsediyoruz. Ortalama 55 minimum - 70 75 maksimum gibi bir bütçe aralığı var diyebilir miyiz?

Öncelikle sıraladığınız modeller arasından Omen, Thunderobot, GameRaider alınmamalı.

Örneğin Omen seri bir laptop alınacaksa bu Omen Max olmalı, keza Omen 16, 17 gibi modelleri ben önermiyorum. Yerden yere vuracağımız laptoplar değil bunlar fakat bazı ikon sorunlar mevcut, en azından şu an ve HP bunu çözmek için bir adım da atmıyor nedense.

Bunun yanı sıra Thunderobot ve GameRaider için direkt şu makaleyi okuyabilirsiniz neden alınmayacağına dair:

Şimdi gelelim önerilere; güncel fiyatlar malumumuz. Benim bu aralıkta önerebileceğim 2 model mevcut, ikisi arasından önerim de Game Garaj olurdu. (Not: Lenovo için HX yerine Ryzen alternatif bir model mevcut, normalde önerim o olurdu fakat yanlış bakmadıysam fiyatı 3-5 daha pahalı; o yüzden HX paylaştım.)

Öneriniz için teşekkür ederim hocam. Telegramdan yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…