yörük Uzman Katılım 3 Mart 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 3 14 Ocak 2026 #1 Arkadaşlar, dizüstü bilgisayarımın güç kaynağı bağlantısı kesilip tekrar bağlanınca üçüncü ya da dördüncü denemede açılıyor. Nedeni ne olabilir? Gömülü batarya vardı, yıllar önce sökmüştüm. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2026
Arkadaşlar, dizüstü bilgisayarımın güç kaynağı bağlantısı kesilip tekrar bağlanınca üçüncü ya da dördüncü denemede açılıyor. Nedeni ne olabilir? Gömülü batarya vardı, yıllar önce sökmüştüm.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 14 Ocak 2026 #3 yörük dedi: Arkadaşlar, dizüstü bilgisayarımın güç kaynağı bağlantısı kesilip tekrar bağlanınca üçüncü ya da dördüncü denemede açılıyor. Nedeni ne olabilir? Gömülü batarya vardı, yıllar önce sökmüştüm. Genişletmek için tıkla... Bende 1. açılmıyor 2. açılıyor.
yörük dedi: Arkadaşlar, dizüstü bilgisayarımın güç kaynağı bağlantısı kesilip tekrar bağlanınca üçüncü ya da dördüncü denemede açılıyor. Nedeni ne olabilir? Gömülü batarya vardı, yıllar önce sökmüştüm. Genişletmek için tıkla... Bende 1. açılmıyor 2. açılıyor.