Laptopta "Wi-Fi IP yapılandırmasına sahip değil" hatası nasıl çözülür

fordark

Yetkin
Babamın laptopu önceki yaşadığımız şehirde modeme bağlanabiliyordu sorunsuz şekilde ama yeni bir yere taşındık şu hatayla karşılaştık: Wi-Fi geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil. Bağlantı sınırlı.

Elimle tpc 4 müydü ipc 4 müydü ona 192.168.2.1 girdim olmadı. DNS ayarlarından klasik 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 denedim olmadı. CMD komutlarından IP Config, flush DNS gibi komutlar denedim olmadı.

Windows 8.1 kullanıyor babam. Ben ise Windows 10 kullanıyorum ve benim masaüstü bilgisayarım. Ethernet kablosuyla ben bağlanabiliyorum bilgisayardan ama o laptoptan kablosuz Wi-Fi ile bağlanamıyor. Telefonlarımızdan da bağlanabiliyoruz. GT 740M ekran kartlı Casper Nirvana laptop. Ağ sürücüleri güncel. Nasıl çözebiliriz bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağı unut deyip tekrar denesin. Olmazsa ağ kartı sürücüs sürümü ve Donanım Kimliği yazın.
5.0.55.0 802.11n Wireless LAN Card. (Mediatek)

Windows Adapter Tap V9 9.0.0.21

WDC WD5000LPVX-16V0TT0 (HWID Model)
WD-WXB1AA3S5530 (HWID Serial Number)

Eski laptop olduğu için Ethernetle bağlanmayı denedik ve bağlandı sayın Recep Baltaş abi ama Wi-Fi ile bağlanabilse daha iyi olur kablosuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…