F forum1 Çalışkan Katılım 1 Şubat 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 3 1 Şubat 2026 #1 Yeni bir bilgisayar aldım. Denemek için 120 Hz'e aldım ama 60 Hz'e geri dönmek isteyince o seçenek gelmiyor.
Yeni bir bilgisayar aldım. Denemek için 120 Hz'e aldım ama 60 Hz'e geri dönmek isteyince o seçenek gelmiyor.
Çözüm YASEDEM 1 Şubat 2026 Fn+R kısayolunu dener misiniz? Olmazsa pil simgesine sağtıklayınca açılan menüden güç seçeneklerine tıklayıp dengeli moda aldıktan sonra tekrar dener misiniz?
Fn+R kısayolunu dener misiniz? Olmazsa pil simgesine sağtıklayınca açılan menüden güç seçeneklerine tıklayıp dengeli moda aldıktan sonra tekrar dener misiniz?
termalmacun Başarılı Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 1.174 Çözümler 7 Beğeniler 700 1 Şubat 2026 #2 Yeniden başlatıp tekrardan dener misiniz? Artı 0 Eksi
YASEDEM Deneyimli Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 759 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 625 Yer New York 1 Şubat 2026 #3 Markası nedir? Bu arada hayırlı olsun. Artı 0 Eksi
Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 1 Şubat 2026 #4 Bende Excalibur G770 laptop vardı. Bende de 144 Hz'den başka seçenek yoktu. Zaten düşürmeyeceğim için sorgulamadım. Artı 0 Eksi
Bende Excalibur G770 laptop vardı. Bende de 144 Hz'den başka seçenek yoktu. Zaten düşürmeyeceğim için sorgulamadım.
KS KS F forum1 Çalışkan Katılım 1 Şubat 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 3 1 Şubat 2026 #5 Yeniden başlatıp denedim ama olmadı. Teşekkür ederim. Huawei Matebook 14 Core Ultra 5. Lorien dedi: Bende Excalibur G770 laptop vardı. Bende de 144 Hz'den başka seçenek yoktu. Zaten düşürmeyeceğim için sorgulamadım.  Genişletmek için tıkla... Ne yalan söyleyeyim bende öyle düşündüm ama şarj verimliliği benim için önemli.O yüzden çözebilirsem benbim için çok iyi olur. termalmacun dedi: Yeniden başlatıp tekrardan dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğiniz farklı bir yol var mıdır? YASEDEM dedi: Markası nedir? Bu arada hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Matebook 14 core ultra 5 Son düzenleme: 1 Şubat 2026 Artı 0 Eksi
Yeniden başlatıp denedim ama olmadı. Teşekkür ederim. Huawei Matebook 14 Core Ultra 5. Lorien dedi: Bende Excalibur G770 laptop vardı. Bende de 144 Hz'den başka seçenek yoktu. Zaten düşürmeyeceğim için sorgulamadım.  Genişletmek için tıkla... Ne yalan söyleyeyim bende öyle düşündüm ama şarj verimliliği benim için önemli.O yüzden çözebilirsem benbim için çok iyi olur. termalmacun dedi: Yeniden başlatıp tekrardan dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğiniz farklı bir yol var mıdır? YASEDEM dedi: Markası nedir? Bu arada hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Matebook 14 core ultra 5
YASEDEM Deneyimli Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 759 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 625 Yer New York 1 Şubat 2026 #6 Fn+R kısayolunu dener misiniz? Olmazsa pil simgesine sağtıklayınca açılan menüden güç seçeneklerine tıklayıp dengeli moda aldıktan sonra tekrar dener misiniz? Son düzenleme: 1 Şubat 2026 Artı 0 Eksi Çözüm
Fn+R kısayolunu dener misiniz? Olmazsa pil simgesine sağtıklayınca açılan menüden güç seçeneklerine tıklayıp dengeli moda aldıktan sonra tekrar dener misiniz?
KS KS F forum1 Çalışkan Katılım 1 Şubat 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 3 1 Şubat 2026 #7 YASEDEM dedi: Fn+R kısayolunu dener misiniz? Olmazsa pil simgesine sağtıklayınca açılan menüden güç seçeneklerine tıklayıp dengeli moda aldıktan sonra tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim.Fn+R kısayolunu deneyince geçiş yapabildim. Artı 0 Eksi
YASEDEM dedi: Fn+R kısayolunu dener misiniz? Olmazsa pil simgesine sağtıklayınca açılan menüden güç seçeneklerine tıklayıp dengeli moda aldıktan sonra tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim.Fn+R kısayolunu deneyince geçiş yapabildim.