Çözüldü Laptopun fan kablosu erir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melorphy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 145
  • Etiketler Etiketler
    fan
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Laptopu alalı yaklaşık 1 sene oldu. Fanları da haliyle tozlanmıştı, temizleyeyim dedim. Ancak görseldeki kabloyu bir türlü eski haline getiremedim. Fazla eğip büküp zarar vermek istemediğimden bu halde bıraktım. Fan kablosu bu hali zarar görür mü? Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 20250121_122805.webp
    260,3 KB · Görüntüleme: 90
  • 20250121_122805.webp
    260,3 KB · Görüntüleme: 82
Çözüm
Zararı olmaz. Mobil cihazların fan kabloları ısıya dayanıklıdır. Cihaz Nitro 16 mı? Sonradan fark ettim.

Orijinalde ısı borusunun tam altında geçiyor. Isıdan eriyeceğini sanmıyorum
Zararı olmaz. Mobil cihazların fan kabloları ısıya dayanıklıdır. Cihaz Nitro 16 mı? Sonradan fark ettim.

Orijinalde ısı borusunun tam altında geçiyor. Isıdan eriyeceğini sanmıyorum

Son düzenleme:
Çözüm

Teşekkür ederim içim rahatladı. Konuyu açtıktan sonra biraz daha kurcalayip eskisine benzer bir şey yaptım. Sen de Nitro 16 kullanıyorsun sanırım sıcaklıklar ne alemde? Cyberpunk oynarken 92 derece görünce artık temizlemem gerektiğini düşündüm

İfadeler: 62
Şu an Cyberpunk yüklü değil anlık War Thunder oynuyorum. 70-80 derece arasında gidip geliyor. Dengeli moddayım. Fan sesi sevmiyorum. 7840HS ve RTX 4060'lı modeli kullanıyorum.

Bu ısılar o fan kablosuna gram işlemez

Laptop standı kullanıyor musun? Stant ile 72 80 arası gidip geliyor. Masaya koyayım dedim bir anda 92 dereceye çıktı. Cihaz TV YouTube kanalındaki testte masa üzerinde 74 dereceyi geçmiyordu.
Cevap için tekrar teşekkürler rahatladım.

İfadeler: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…