• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Laptopun pil seviyesi belirli bir seviyeye düşünce işlemci hızı kısıtlanıyor

HP Support assistant ve Windows Update üzerinden gelen güncelleştirmeleri yapıyorum ve şu an sürücülerim güncel görünüyor. Yine de yapmalı mıyım?
Yine de tamamen kaldırıp güncel sürücüleri kurmaya yönelin. Windows Update, her zaman güncel sürücü vermez.

Estağfirullah. Cihazınızın pilini her zaman kullanmak zorunda değilsiniz. Ben haftada bir kere pili tüketiyorum. Piller düşündüğünüz kadar dayanıksız değil.

Peki güncel sürücüleri kurmak için HP Support assistant ve Intel'in otomatik sürücü güncelleme yazılımı yeterli olur mu? Veya bu Intel'in otomatik güncelleme uygulamasını önerir misiniz?

Haftada 1 kere pili 0'a düşürüp kalan günlerde de şarjda kullanıyorsunuz değil mi yanlış anlamadım?

Peki güncel sürücüleri kurmak için HP Support assistant ve Intel'in otomatik sürücü güncelleme yazılımı yeterli olur mu?
Bilgisayarınızın işlemci modeli ile ekran kartı modellerini paylaşabilir misiniz?

Haftada 1 kere pili 0'a düşürüp kalan günlerde de şarjda kullanıyorsunuz değil mi yanlış anlamadım?
Pili tam yüzde 0'a düşürmek de pile zarar verir. Yüzde 15-20 civarına kadar düşürüp geri şarj ediyorum ve o esnada hafif işlemlerde kullanıyorum.

NVIDIA GeForce RTX 4060
Intel Core i5-14500HX

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…