Larvaya benzeyen böceğin ismi ne?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 588
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 641
@TecholAI konu sahibinin sorusunu cevaplar mısın?

Halı böceğine benziyor. Yünle falan beslenirler genelde. Dikkatli olmak lazım. Halıları ve yünlü her türlü kıyafetinizi güzelce temizlemeniz gerek.

İfadeler: 588
@TecholAI konu sahibinin sorusunu cevaplar mısın?

Halı böceğine benziyor. Yünle falan beslenirler genelde. Dikkatli olmak lazım. Halıları ve yünlü her türlü kıyafetinizi güzelce temizlemeniz gerek.
Bu hafta bulduğum 11. Larva falan herhalde. Evdeki tekstil ürünlerini baştan sona yıkayacağım sanırım.

Yavru kırkayağa benzettim. Halı böceği de olabilir dediğin gibi. Zararsız bir şeydir ama ilaçlasan daha iyi tabii.

Geçmiş olsun, illet bir şey bunlar. Can sıkıcı.

Bu hafta bulduğum 11. Larva falan herhalde. Evdeki tekstil ürünlerini baştan sona yıkayacağım sanırım.
Önce detaylıca tüm evi silip süpürün. Bayer'in küçük şişede ilaçları var, ondan ve ilaçlama pompasından alıp dip köşe her yeri ilaçlayın.

Güve larvası gibi. Genel bir temizlikten sonra tekrar oluşmaması için elbise dolaplarına, elbiselerle temas etmeyecek şekilde ya da kıyıya köşeye az miktarda naftalin koyarsanız, bu tip haşaratların oluşumunu engeller.

İfadeler: 588
ChatGPT'ye sordum, halı böceği larvasına benzediğini yazdı. İnternetten arattığımda gerçekten bir benzerlik olduğunu görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…