LASIK ve LASEK ameliyatı olan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Attar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 192

Yakını bulanık görmeniz veya bazen yaşabileceğiniz göz kayma sorunları normal hocam, endişelenmenize gerek yok.

Işığa karşı hassasiyet olsun ameliyat sonrası hızlı iyileşme için doktor bana 1000 mg C vitamini vermişti ameliyat sonrasında. Damlalar ile birlikte ben düzenli olarak kullandığımdan 1 haftada çabucak iyileşmiştim. Tabii kullanmadan önce doktora danışmanızda fayda var.

Hocam 4 ay oldu artık sürekli net olması gerekmez mi? Kaymadan kastın görüntü kayması mı?

Hocam 4 ay oldu artık sürekli net olması gerekmez mi? Kaymadan kastın görüntü kayması mı?
Ben ne zaman uykusuz kalsam görüntü kayması gerçekleşiyor ya da bir şeye net olarak odaklanamıyorum. Onun dışında bir sorunum yok.

Ben ne zaman uykusuz kalsam görüntü kayması gerçekleşiyor ya da bir şeye net olarak odaklanamıyorum. Onun dışında bir sorunum yok.

Uykusuz kalınca bende de oluyor gözü yormamak lazım. Uzun süre odaklanınca da odak gidiyor dinlenmeden tekrar odaklanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…