LC Waikiki'den 150 TL'ye erkek eldiven alınır mı?

pars

Üstün
Makaleler
4
Yer
Aydın
Merhaba arkadaşlar. Bugün annemle birlikte LC Waikiki Aydın ili Efeler ilçesi çarşı mağazasından L beden Erkek eldiven satın aldık.

LC Waikiki Eld Roche erkek eldiven nasıl?

Daha ucuza daha kalitelisi var mı? Ne kadar gider? İade etmeli miyim?
Bisiklet binerken kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha ucuza daha iyisini bulacagina inanmiyorum. Al gec bence

Kış tatili öncesi ben de bakmıştım ancak LCW ürünleri güven vermedi. LCW fiyatları iyi olsa da Decathlon'dan almayı tercih ettim. Kesinlikle bu işin piri.

Bence zaten elinizde olduğu için kalitesinden, dokusundan anlarsınız diye düşünüyorum. Bizim, fiyatla görüntüyü karşılaştırmamız pek doğru olmaz.

Bende var çok işlevsel değil soğuk geçiyor yine görselliğin de iyi olduğunu söyleyemem.

Güzel gözüküyor ama içine sıkıntı olduysa decathlon'a bakmanı öneririm, uygun fiyatlara şaşırtıcı derecede kaliteli ürünleri var.

Spor ile ilgili bir ürün alacaksan, (Bisiklet sürerken kullanırım dediğin için diyorum.) Decathlon'a bak. İşleri sadece bu. Spor için uygun fiyatlı iyi kalitede ürünler üretmek. Decathlon'un birçok ürününü kullanıyorum, gayet memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…