Arkadaşlar beyaz sistem toplamayı düşünüyorum lakin sıvı soğutucu konusunda sıkıntı yaşıyorum. Beyaz LCD ekranlı doğru düzgün bir sıvı soğutucu bulamadım.
Aslında tam istediğim tarzda bir sıvı soğutma var. Şunu çok beğendim:
Arkadaşlar beyaz sistem toplamayı düşünüyorum lakin sıvı soğutucu konusunda sıkıntı yaşıyorum. Beyaz LCD ekranlı doğru düzgün bir sıvı soğutucu bulamadım.
Aslında tam istediğim tarzda bir sıvı soğutma var. Şunu çok beğendim:
Hydroshift modeline baktım şimdi fakat satıcısı içime sinmedi. Başka da satan yok zaten. Bunu es geçelim. LCD ekran fantazisini salsam mı acaba ? Şunu alıp geçesim geliyor çünkü bir yandan
Hydroshift modeline baktım şimdi fakat satıcısı içime sinmedi. Başka da satan yok zaten. Bunu es geçelim. LCD ekran fantezisini salsam mı acaba? Şunu alıp geçesim geliyor çünkü bir yandan.
Hydroshift modeline baktım şimdi fakat satıcısı içime sinmedi. Başka da satan yok zaten. Bunu es geçelim. LCD ekran fantazisini salsam mı acaba ? Şunu alıp geçesim geliyor çünkü bir yandan
Hydroshift modeline baktım şimdi fakat satıcısı içime sinmedi. Başka da satan yok zaten. Bunu es geçelim. LCD ekran fantezisini salsam mı acaba? Şunu alıp geçesim geliyor çünkü bir yandan