Suikastçıların geneli kırık ve oynaması da çok kolay. Ortalama zekaya hitap eden şampiyonlar bunlar. Hâliyle insanlar da bu sınıfa yöneliyor, olabildiğince düşük beceri ve yüksek kazanç potansiyeli. Şirketin de işine geliyor bu durum zira en çok parayı assassin oyuncuları kazandırıyor. Güçlü ve kolay yap, kostüm sat, tekrarla. Aşağılık zihniyet.

Hangi birisini sayayım ki? Zibilyon tane ucube bozuk çar var. Ama o çarların zayıf yönlerini ve karşı koymasını öğrendiniz zaman çok da bozuklukları kalmıyor.
Ben sahsen hala K'sante'ye karşi napıcam onu bilmiyorum, tamam karekter %47 winrate fakat yüksek eloya çıkıldıkça iyi oyuncular o karekteri yenilmez hale getiriyorlar.

Ben sahsen hala K'sante'ye karşi ne yapacağım onu bilmiyorum, tamam karakter %47 winrate fakat yüksek eloya çıkıldıkça iyi oyuncular o karekteri yenilmez hale getiriyorlar.

K'Sante'nin nerf ve rework almadan önceki halleri aşırı bozuktu, şu an aşırı zayıf bir karakter. Keza Sett de counterlaması çok basit bir karakter.

Seet'in sadece W'sü bence. Malaphite ile dalıyordum yine de.
Sett W'sunda da bir şey yok aslında, karakterin tutturması gereken tek yetenek W'su ve o da tutturması zor bir skill. Bodoslama girmeyip skillerin zamanını tuttuğunuz zaman yine bir şey yapamıyor.

K'Sante'nin nerf ve rework almadan önceki halleri aşırı bozuktu, şu an aşırı zayıf bir karakter. Keza Sett de counterlaması çok basit bir karakter.

Sett W'sunda da bir şey yok aslında, karakterin tutturması gereken tek yetenek W'su ve o da tutturması zor bir skill. Bodoslama girmeyip skillerin zamanını tuttuğunuz zaman yine bir şey yapamıyor.
Güçsuz değil fakat eskisi kadarda değil, guçsuz olsa 10 pro play turnavaların 8 maçinda Ksante picklenmezdi. Karekter iyi oyuncular altında tehlike yaratiyor.

Güçsuz değil fakat eskisi kadar da değil, guçsuz olsa 10 Pro play turnavaların 8 maçinda Ksante picklenmezdi. Karakter iyi oyuncular altında tehlike yaratiyor.

Güçsüz hocam maalesef ki. Win ve Pick oranının düşük olması bu yüzden zaten. Skill seti bozuk sadece, ancak dediğim gibi hatırlayamadığım yama kadar nerf yedi K'Sante. Sadece iyi oyuncularının bir şeyler yapabilmesi de bu yüzden zaten, çarın çok güçsüz olması. Oyundaki tüm karakterler, iyi oyuncuların altında tehlike yaratıyor, bu durum karaktere özgü değil.

Son düzenleme:
Riot bile itiraf ediyor bazı röportajlarında. Dengesiz ve kolay bir şampiyon her zaman yeni oyuncu çeker. Şirket politikası gibi bir şeydir bu.
Yeni gelen şampiyonların biraz daha güçlü şekilde geldiğini kabul edebilirim ancak yeni şampiyonlar da belli bir süre sonra nerfleniyor zaten. Ondan sonrasını kabullenemem. Kolay şampiyon vardır evet ama bozuk şampiyon bana kalırsa yok. Her şampiyonun güçlü tarafı var ve her şampiyonu durdurmanın aslında çok basit yolları var. Biz TR kitlesi olarak sadece oynamak istediğimiz şampiyonları instalock mantığıyla kilitlediğimiz için karşımızda bozuk şampiyon var zannediyoruz. Sürekli CT yiyoruz. Takıma göre, rakibe göre seçim yapılırsa oyunda win rate ciddi şekilde artıyor. Her şampiyon durdurulabilir.